Водянова таки розлучається з Портманом. Через нового коханця?

24 червня 2011, 17:00

Російська топ-модель Наталія Водянова розлучилася зі своїм чоловіком, британським аристократом Джастіном Тревором Берклі Портманом.

Про це сама Наталя заявила в інтерв'ю журналу ES, пише Lenta.ru.

За словами моделі, вона і чоловік важко переживають розрив, проте намагаються робити все можливе, щоб зберегти дружні стосунки.

При цьому 29-річна Водянова сказала, що не хотіла б вдаватися в подробиці події розладу і попросила журналістів дати їй можливість пережити те, що трапилося наодинці з собою.


Що стало причиною розлучення Водянової і Портман, не повідомляється. Також невідомо, чи мають намір подружжя розірвати шлюб, укладений в 2001 році, офіційно.

Чутки про те, що Водянова та Портман збираються розійтися, почали з'являтися в пресі ще в 2009 році.

Такі чутки ширилися через те, що подружжя все рідше бачили разом, а самі вони вважали за краще не коментувати ситуацію.

У 2010 році Водянова спростувала інформацію про те, що розлучилася з чоловіком. Тепер же, коли здогади все-таки підтвердилися, вона не повідомила, коли саме стався розрив.

Модель розповіла, що наразі закохана в якогось чоловіка, однак його імені не назвала.

Серед можливих коханих Наталії називають актора Джонатан аРіс Майерса, фотографа Скотта Дугласа, режисера Андрія Болтенка та інших представників шоу-бізнесу.

Водянова і Портман одружилися в 2001 році в Англії. Після цього парочка вирушила до Санкт-Петербурга, де влаштувала ще одне весілля. У подружжя народилися троє дітей - сини Лукас Олександр і Віктор, а також дочка Нева.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів