Люди Колеснікова кинули журналіста в аеропорту?

24 червня 2011, 17:07

Журналіст "Обозревателя" Олександр Чаленко у п’ятницю застряг в аеропорту у Ле Бурже і поскаржився на те, що його кинули люди віце-прем’єра Бориса Колеснікова.

Як написав Чаленко у своєму Facebook, він полетів у пулі Колеснікова на авіасалон в Ле Бурже, але так і не зміг повернутися в Україну.

Залишившись без грошей у кишені і на телефоні, Олександр звернувся до колег з проханням допомогти.

"П*ц, виліт затримується. Можливо вилетимо о 13.00 за київським часом, але все одно це під питанням", - писав Чаленко у п’ятницю зранку.


Чаленко застряг у Ле Бурже. Фото з його Facebook

Як розповів журналіст, у четвер він і ще дві людини з прес-служби Колеснікова - Сергій Артеменко і Віктор Гуров - мали летіти на Ан-158 разом з делегацією "Антонова" на Ле Бурже, "але через те, що товариші льотчики не можуть завести авіадвигуни Богуслаєва, не можуть знайти у Франції якогось приладу, ми довго не злітали".

"Поки пасажири в літаку дивилися "Службовий роман", ці товариші - Артеменко і Гуров - покинули літак і полетіли до Києва. Їм Громницький, прес-секретар Бориса Колеснікова, мабуть, подзвонив на телефон і повідомив, що вони полетять іншим рейсом", - поскаржився Чаленко на колег.

"Громницький про мене навіть не згадав, а я ж разом з ним та іншими журналістами прилетів до Парижа в пулі Колеснікова. Ну, так же не робиться", - обурився він.

"Тепер я сиджу в Ле Бурже - грошей немає, грошей на мобільному немає, дружину попередити не можу, вона турбується. А завтра рано вранці ми з дітьми мали полетіти до Греції, путівки, якщо я не повернуся, пропадуть", - плакався Чаленко.

У кінці свого слізно посту він попросив колег-журналістів "організувати акцію, зателефонувати на мобільний Громницькому і передати йому великий привіт".

Натомість Громницький стверджує, що Чаленко сам загуляв у Ле Бурже, тому його й не забрали.

"Всі журналісти благополучно вилетіли до Києва, але Олександр Чаленко залишався на бізнес-форумі "Україна - Франція" і тому мав відлетіти вчора ввечері з делегацією "Антонова". Вчора ввечері цей рейс дійсно затримувався, а тому дві людини з прес-служби за свої гроші купили квитки і полетіли іншим рейсом", - розповів прес-секретар Колеснікова "Дусі".

"Сам Чаленко до мене з проханням чим-небудь допомогти не звертався. І, наскільки мені відомо, цей літак сьогодні в першій половині дня приземлився в Борисполі", - додав Юрій.

Тим часом, як зазначає Дуся, добрі колеги та друзі Олександра вже поповнили йому рахунок на телефоні, повідомили дружині і чекають повернення журналіста до Києва.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів