Чурікова після Києва опинилася у лікарні

29 червня 2011, 09:56

Талановита відома російська актриса Інна Чурікова зламала руку, повертаючись з Києва.

Про це пише "Комсомольская правда" із посиланням на джерела в адміністрації театру "Лєнком", де вже багато років служить легендарна акторка.

Повертаючись з Києва, з гастролей, Чурікова впала в аеропорту в Шереметьєво. Внаслідок падіння Інна Михайлівна отримала серйозну травму.

"Це сталося 25-го червня. В Інни Михайлівни перелом руки і сильний забій ноги", - підтвердили сумну новину в адміністрації "Лєнкома".


"Але скасовувати ми вистави з Чуріковою не плануємо. Після 15-го липня Інна Михайлівна повернеться у театр, знову вийде на сцену", - пообіцяли у театрі.

Чурікова зламала руку в аеропорту

Також в адміністрації "Лєнкома" повідомили, що незабаром актрису випишуть з лікарні:

"Поки Чурікова перебуває у лікарні, з дня на день її мають виписати. Не переживайте, вона почувається добре, сповнена рішучості вийти на сцену на радість глядачам".

Інна Чурікова зіграла у безлічі кінострічок, а також брала участь у телесеріалах. На її рахунку ролі у фільмах: "Я крокую по Москві" (1963), "Невловимі месники" (1966), "Той самий Мюнхгаузен" (1979), "Васса" (1983), "Військово-польовий роман" (1983), "Благословіть жінку" (2003), "Ідіот" (2003), "Московська сага" (2004).

Фото з журналу "Караван историй"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів