Дочка Самохіної стала матір'ю

29 червня 2011, 23:20

Вранці 29-го червня дочка покійної актриси Анни Самохіної Олександра народила дочку.

"Зріст малятка - 47 сантиметрів, вага 2400. Та нічого, дівчинці не обов'язково бути надто великою", - поділився щасливий дідусь, перший чоловік Анни Самохіної Олександр.

Як стало відомо, напередодні 28-го червня ввечері Саша Самохіна з чоловіком Віталієм були в гостях в Олександра Самохіна. Ближче до ночі Саша зрозуміла, що ось-ось народить, пише "Комсомольская правда".

Анна Самохіна з дочкою Сашею

О першій ночі рідні відвезли породіллю до клініки. Насправді Саша чекала дитину на тиждень пізніше, але дівчинка вирішила поквапитися.


Чоловік провів поруч із Олександрою практично всю ніч. Тільки у найвідповідальніший момент лікарі попросили його вийти у коридор.

"Дочка народилася о 8.20 ранку. І в неї, і у матусі все гаразд, жодних проблем", - уточнив щасливий тато.

Новоспечені батьки поки не визначилися з ім'ям для доні.

"Спершу хотіли назвати Анною, але всі знайомі почали говорити нам, що називати дитину ім'ям померлого родича у жодному разі не можна, це може негативно позначитися на її долі. Ми вирішили прислухатися: коли вже всі хором так стверджують, краще не ризикувати", - пояснив дідусь новонародженої

Як варіант розглядали ім'я Єва. Однак остаточного рішення наразі немає.

Нагадаємо, актриса Анна Самохіна померла у ніч з 6 на 7 лютого 2010-го року. Її дочка Олександра Самохіна, теж актриса, дуже схожа на матір.

Фото з сайту Тили-тесто.ру

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів