Lady Gaga звинувачують у приховуванні пожертвувань для японців

30 червня 2011, 13:52

Епатажну американську співачку Lady Gaga тягнуть до суду за заробляння грошей на трагедії в Японії. Однак артистка відкидає це звинувачення, пише "The Guardian".

Днями група адвокатів зі штату Мічиган, які спеціалізуються на професійних зловживаннях і фальсифікацій, звинуватила артистку у приховуванні добровільних пожертвувань, призначених для постраждалих в результаті березневого стихійного лиха в Японії.

Мова йде про браслети з написом "Ми молимося за Японію", які продаються на сайті Lady Gaga по 5 доларів за штуку.

Артистка запевняє, що усі кошти від продажу браслетів та добровільні пожертвування "йдуть безпосередньо на полегшення ситуації в Японії".


Lady Gaga наживається на японській трагедії?

Однак адвокати, які подали позов, впевнені, що Gaga заробляє на японській трагедії чималі гроші. Так, позивачі зауважують, що податок на товар у розмірі 3,99 доларів та плата за доставку йдуть в кишеню артистки.

У свою чергу представники співачки відкидають усі звинувачення.

"Цей помилковий позов є необґрунтованим по суті і, на жаль, відволікає увагу від добрих справ прихильників по всьому світу, які підтримують народ Японії", - йдеться у заяві речників Lady Gaga.

До слова, за деякими даними, за допомогою браслетів співачці вдалося назбирати близько 3 мільйонів доларів пожертвувань.

Фото "Reuters" з сайту "The Guardian"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів