Деніел Редкліфф розповів про свою алкогольну залежність

4 липня 2011, 15:20

Британський актор Деніел Редкліфф розповів, як через свій тягар слави став залежним від алкоголю, та як його життя у 18 років ледь не злетіло з рейок.

На щастя, зірка "Гаррі Поттера" знайшов у собі сили протистояти зеленому змієві та від серпня 2010-го року не бере до рота ані краплини хмільних напоїв.

Про це повідомляє "The Telegraph" із посиланням на "GQ".

"Протягом кількох років мене аж надто зачаровувала думка про те, щоб вести той спосіб життя селебрітіз, що насправді мені не підходив", - згадує Деніел, який отримав роль юного чарівника Гаррі в 11 років.


21-річний актор зізнається, він настільки призвичаївся до віскі та ходіння по вечірках, що лише дивом папарацці не вдалося заскочити його п'яним. Адже моментів для таких знімків було достатньо.

Редкліффа дивом не "попалили" папарацці

Деніел покинув пити майже рік тому, перетворившись із завсідника гулянок на домосіда.

"Наразі я тішуся тим, що можу мати стосунки з дівчиною, в яких я дійсно милий, а не ганьблюся увесь час", - каже він.

"Наскільки б мені не хотілося бути людиною, що ходить на вечірки та п'є кілька порцій напою й приємно проводить час, зі мною таке не проходить. Мені таке дуже погано вдається. Я краще посиджу вдома та почитаю, або поговорю з кимось, щоб посміятися. Немає жодної ганьби в тому, аби насолоджуватися спокійним життям", - говорить Редкліфф.

На запитання, що б він порадив тим, хто молодший за нього, актор сказав:

"Не слід аж надто намагатися бути тим, ким ти не є".

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів