Брата Гармаша визнали винним у загибелі людини

4 липня 2011, 17:50

Брата відомого російського актора Сергія Гармаша Романа засудили до 3,5 років колонії-поселення за "п'яне" ДТП.

До рішення суду Роман Гармаш попросив вибачення у рідних загиблого в цій аварії чоловіка, пишуть "Дни.ру" з посиланням на "РИА Новости".

Рішення Раменського міського суду Підмосков'я було оголошено в понеділок.

Обвинувачення просило для Романа Гармаша два роки колонії.


Актор Сергій Гармаш (праворуч) з братом Романом (ліворуч)

Однак захист потерпілих обурився та назвав це занадто м'яким покаранням.

Нагадаємо, аварія за участю Романа Гармаша сталася 6-го листопада 2010-го року.

Молодший брат актора не впорався з керуванням "Hyundai Sonata" і виїхав в селищі Кратово на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем "Жигулі".

Водій "Жигулів", співробітник Раменської центральної районної лікарні Віктор Мартинов, від отриманих травм помер на місці аварії.

Експертиза показала, що на мить аварії брат відомого актора був у стані алкогольного сп'яніння.

Проти Романа Гармаша було порушено кримінальну справу за статтею "Порушення правил дорожнього руху, вчинене особою, яка перебуває в стані сп'яніння, що призвело з необережності до смерті людини". Максимальне покарання за цією статтею - сім років в'язниці.

До слова, Гармаш намагався уникнути покарання, надаючи довідку про свої психічні розлади. Однак зрештою суд визнав Романа винним.

Цікаво, але незадовго до цього ДТП засуджений вже притягувався до адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху.

За п'ять днів до аварії Романа Гармаша зловили за перевищення швидкості: на машині свого знаменитого брата він розігнався до 160 кілометрів на годину. Тоді суд засудив його до штрафу в розмірі двох тисяч рублів.

Фото ""LifeNews"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів