Зірка "Нічного дозору" у 70 стане батьком

5 липня 2011, 13:12

Російський актор Валерій Золотухін, схоже, знову готується стати батьком.

Зірка "Чарівників" та "нічного дозору" у свої 70 років стане батьком учетверте, пишуть "Тайны звезд" з посиланням на чутки у театральних колах.

Маля Золотухіну народить його молода коханка Ірина Ліндт. 37-річна жінка вже має від Валерія Сергійовича 7-річного сина Ваню.

До слова, поява на світ Вані свого часу викликала неабиякий скандал. Адже Золотухін був вже одружений вдруге. В актора на момент народження третього сина було двоє дорослих нащадків: 42-річний Денис від першого шлюбу та 27-річний Сергій від другого.


Коли розкрився роман актора з Іриною Ліндт, старші хлопці навіть якийсь час не спілкувалися з батьком. Тоді актор пішов з сім'ї. Але друга дружина Тамара пробачила зраду, і Золотухін повернувся.

Валерій Золотухін та Ірина Ліндт чекають ну другу спильну дитину?

Та через деякий час Валерій Сергійович знову пішов від дружини до молодої коханки. Подейкують, актор досі бігає від однієї жінки до іншої. Тамара та Ірина нібито змирилися з тим, що актор живе в кожною з них по черзі.

До слова, якщо у 2004-му році Золотухін отримав третього сина, то у 2007-му- втратив другого: Сергій Золотухін покінчив життя самогубством.

Наразі Валерій Золотухін не поспішає підтверджувати інформацію про вагітність коханки.

"Без коментарів!" – заявив актор з хитрою посмішкою на обличчі.

Нагадаємо, Валерій Золотухін відомий за ролями у таких фільмах, як "Бумбараш", "Маленькі трагедії", "Чарівники", "Мертві душі", "Життя і незвичайні пригоди солдата Івана Чонкіна", "Нічний дозор", "Майстер і Маргарита" та інші.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів