Шварцнеггер сам покарає себе за зраду грошима?

6 липня 2011, 11:31

Схоже, змучений докорами сумління актор-політик Арнольд Шварцнеггер сам придумав для себе покарання за подружню зраду з хатньою робітницею.

Скривдженій дружині Марії Шрайвер він спробує відшкодувати страждання, віддавши їй свої гроші, повідомляє "The Showbiz Spy".

"Арнольд при своєму глузді, він збирається віддати їй (Марії) свої статки. Він хоче показати своїм дітям, що бере на себе відповідальність за свої дії", - каже джерело.

Отже, Шрайвер отримає значно більшу суму, ніж половина подружніх статків, що належить їй за законами штату. Як відомо, 63-річний екс-губернатор Каліфорнії, за приблизними оцінками, "коштує" 500-700 мільйонів доларів.


"Арнольд усвідомлює, що саме на ньому лежить провина за крах шлюбу. Марія була люблячою дружиною та матір’ю, він не вважає, що будь-яка сума грошей зможе применшити те, через що він змусив її пройти. Він хоче вчинити правильно, зробити більше, ніж вимагає від нього закон", - пояснив інформатор.

Арні готовий віддати дружині усі гроші?

Розлучення пари, що прожила в шлюбі чверть століття, буде "дуже дружнім" та не перетвориться на шоу в ЗМІ, додав він.

До слова, про інші супердорогі зіркові розлучення вирішило нагадати видання "Hollyscoop".

Наприклад, легендарний баскетболіст Майкл Джордан, розлучаючись зі своєю жінкою Хуанітою, заплатив їй 168 мільйонів доларів. Пара прожила разом 17 років та народила трьох дітей.

Імовірно, "переплюнути" спортсмена зможе інший багатодітний татусь – актор Мел Гібсон. Угода про розлучення, укладена ним з екс-дружиною Робін, оцінюється майже в мільярд доларів.

Спекатися колишнього чоловіка, режисера Гая Річі, коштувало поп-зірці Мадонні 90 мільйонів доларів.

Американський гольфіст Тайгер Вудс, чиє скандальне розлучення жваво обговорювалось у пресі, був змушеній заплатити зрадженій ним жінці Елін Нордегрен 100 мільйонів.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів