Вольнова хоче ділитися своїми слабкостями, як Елізабет Тейлор

7 липня 2011, 12:37

Тусовщиця, модель та телеведуча Світлана Вольнова розповіла, чому вона живе сьогоднішнім днем, про які дві речі жалкує та чому Елізабет Тейлор є для неї прикладом.

Так, жінка запевнила, що намагається не шкодувати про свої помилки, пише "Gazeta.ua".

"Намагаюсь ні про що не шкодувати. Це згубний процес, який отруює життя. Все, що сталося вчора має відрубатися, бо живеш сьогодні. Не варто думати: "От якби це було ось так". Треба просто робити висновки із ситуації і не отруювати собі день", - розповіла Вольнова.

Проте все ж таки є кілька речей, які не дають спокою Світлані.


"Я таки шкодую, що закрила програму "Вольности Вольновой" і залишила телебачення на три роки. Це великий шматок часу. Ще шкодую, що упустила бізнес в Америці. Я була тут, а бізнесом там керувала інша людина. Після того я зрозуміла, що в бізнесі треба чітко розуміти, з ким працюєш і що можеш довірити людині, а що ні", - зауважила вона.

"Ще я розчарована партнерством. Бізнес треба вести максимально для себе і віддаленим від партнерів", - зізналася Вольнова.

Жінка вважає, що в цьому світі людям варто бути самими собою:

"Показувати свої страхи і слабкості - дуже правильно. Часто ті люди, які мають гроші і славу, хочуть здатися такими залізобетонними. А треба ділитися своїми слабкостями, тоді будеш більш зрозумілим іншим людям".

"Є чудовий приклад Елізабет Тейлор. Її Америка любила завжди. Бо вона не тільки грала у фільмах, в неї була і алкогольна залежність, вона лежала в лікарнях. Але її любили за те, що вона отака справжня і жива", - наголосила Світлана.

Фото "E-motion"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів