Ландік-син переконує, що побили його, а батько погрожує журналістам судом? ВІДЕО

7 липня 2011, 13:46

Син регіонала Володимира Ландіка, депутат Роман Ландік не втрачає надію, що всі повірять, ніби його побила дівчина.

Роман Ландік подав заяву до міліції, де вважає себе постраждалим у бійці з 20-річною білявкою у Луганську, пише "Остров".

Медики встановили у нього забиту рану волосистої шкіри голови і підозру на струс мозку. Однак, за інформацією правоохоронців, на лікуванні депутат не значить у жодному з медичних закладів міста.

Раніше дівчина, яку побив Ландік, подала заяву до Ленінського райвідділу міліції, пише видання із посиланням на джерело у правоохоронних органах.


У діагнозі дівчини, встановленому медиками, вказані струс головного мозку, забій шийного відділу хребта, забій м'яких тканин голови і навіть закритий перелом кісток носа. До речі, пізніше стало відомо, о хвора - Корчунова Марія Павлівна. Вона 1991-го року народження.

Між тим, за словами очевидців, на частині відеозапису камер спостереження з ресторану, яка потрапила в інтернет, показаний не весь інцидент.

Так, повідомляється, що побиття тривало не менше 20 хвилин. При цьому депутат Луганської міськради Роман Ландік у буквальному сенсі "тягав дівчину по всьому ресторану, бив ногами". Крім того, Ландік у ресторані перебував з двома чоловіками.

А батько Романа Ландіка, скандальний Володимир Ландік, як ідеться у сюжеті каналу ТРК Україна, пообіцяв подати позови до суду на журналістів, які розповіли про цей інцидент.

ЩЕ ОДНЕ ВІДЕО ІНЦИДЕНТУ:

Окрім того, зазначається, що матеріали за фактом побиття у ресторані за участю Романа Ландіка знаходяться у прокуратурі Луганська. Цей факт виданню підтвердила начальник центру зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в Луганській області Тетяна Погукай.

Відповідно до чинного законодавства, інциденти за участю депутатів повинні розглядатися в прокуратурі. Міліція в таких випадках не може навіть винести постанову.

У той же час, прес-секретар прокуратури Луганської області Олександр Зайцев, відповідаючи на запитання про порушення кримінальної справи, послався на міліцію.

"Розслідуванням займаються в міліції", - заявив він.

Згідно з коментарями юристів, прокуратура зобов'язана розглянути документи і ухвалити рішення протягом 10 днів

Як раніше писав ТаблоID, у ніч з 3 на 4 липня депутат Роман Ландік побився з 20-річною дівчиною просто у ресторані міста Луганськ.

Незабаром у розпорядження ЗМІ потрапив відеозапис із камер спостереження ресторану, на якому видно, як Ландік жорстоко бив відвідувачку ресторану.

Фото "Спротив"

Відео з сайту Точки.net

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів