Приятель Клуні: Джордж не гей, він просто не хоче одружуватися

8 липня 2011, 16:40

Актор Джордж Клуни покинув свою подругу Елізабетту Каналіс, бо не бажав одружуватися. Іще, подейкують, дівчині аж надто закрутила голову увага до неї ЗМІ.

Версію щодо причин розриву пари висуває приятель актора, італійський підприємець Мануеле Маленотті, який начебто й познайомив його з 32-річною красунею.

Про це пише "US Magazine" з посиланням на журнал "Chi".

"Я звів їх разом. Джордж захотів познайомитися з Елізабеттою та попросив мене представити їх одне одному", - пригадує Маленотті.


Чоловік говорить, що не здивувався, почувши наприкінці червня, що Клуні й Каналіс розлучилися.

"Якщо чесно, я чекав цього", - каже він.

"Усе що я можу сказати, що Джордж, коли йдеться про кохання, вирішив, що більше не одружуватиметься та не заводитиме ніяких дітей, і він не передумає", - запевняє приятель.

За словами іншого інформатора, маючи стосунки з кінозіркою, Каналіс стала аж надто поведена на спалахах фотокамер та увазі до неї медіа. Власне, вона й сама зізнавалася, мовляв, їй до вподоби бути "дівчиною когось".

"У відпустках вона цілу вічність проводила в своїй кімнаті, вбираючись в своє бікіні, а тоді походжала пляжем, аби її знімали фотографи", - каже джерело.

"Вона була одержима увагою, яку отримувала", - додає інформатор.

Що ж до нещодавніх пліток, буцімто дворічний роман із Каналіс був для Клуні лише прикриттям, а насправді ж голлівудський серцеїд – гей, усе це категорично спростовує Маленотті.

"Я познайомив їх, я бачив їх разом і я можу сказати, що їхня історія кохання була дуже пристрасною", - каже акторів друг.

"Він відкрив їй двері в своє життя, представив її своїм друзям та родині. Я повністю виключаю можливість, що все то було штучне… Я багато часу провів поруч із ним, і в його житті було багато жінок. Всяке бува, і в чоловіків бувають кризи особистості, але вожу вам сказати, Джордж не гей", - присягається він.

Фото "Reuters" з сайту ibtimes.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів