Пласідо Домінго мстяться саєнтологи

11 липня 2011, 15:50

Син всесвітньо відомого тенора Пласідо Домінго зазнає цькування після того, як наважився покинути церкву саєнтологів.

Про це композитор Пласідо Домінго-молодший розповів сам, пише "Village Voice".

До рішення піти з церкви Домінго підштовхнуло те, що йому звеліли припинити будь-яке спілкування з екс-дружиною Самантою, матір’ю трьох його дочок.

У якості покарання його спершу масово "відфрендили" саєнтологи у Facebook. Згодом колишні соратники заходилися оприлюднювати інформацію особистого характеру щодо Домінго. Зокрема, розповіли про його подружню невірність, у якій він зізнавався під час "сповідей", пише "Radar Online".


"Це порушення моїх прав. Ця інформація – таємниця сповіді. Уявіть, якби вони так учинили з Томом Крузом чи Джоном Траволтою!" - обурювався композитор.

Членами церкви саєнтологів був також його старший брат Хосе. Батько ж у релігійне життя синів ніколи не втручався, поважаючи їхню точку зору.

Пласідо Домінго-молодший із зірковим батьком

Пласідо був саєнтологом понад 20 років, із жінкою Самантою у 1994-му році він також познайомився у церкві. Пара народила трьох дітей та, навіть розлучившись, лишилася у добрих стосунках.

Згодом Саманта пішла з церкви та почала публічно її критикувати. Саме тоді відділ зі спеціальних питань, який у саєнтологів займається "розвідкою та секретними операціями", почав наполягати, щоб екс-чоловік повністю припинив із нею спілкуватися.

У саєнтологів таке називається "роз’єднання" – повий розрив зв’язків з особою, яку церква вважає "проблемною", навіть якщо йдеться про близьких родичів.

"Мені порекомендували найняти адвоката, аби я мав змогу спілкуватися з дітьми та зміг триматися осторонь від моєї екс-дружини. Це ненормально. Я не думаю, що хтось має право казати комусь, з ким бачитись чи розмовляти… Я сказав їм, ви – придурки", - розповів Домінго.

"Вони тримають людей за яйця", - так охарактеризував композитор ієрархію церкви.

Чоловік сподівається, що йому вдасться застерегти інших, аби вони не потрапили до цієї пастки.

Нагадаємо, церква саєнтологів нещодавно поповнилася ще однією зірковою прихожанкою. Подейкують, скандальну актрису Ліндсей Лохан "завербував" її колега Джон Траволта.

Фото "Village Voice"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів