Емма Уотсон: Була б принцесою, надерла б комусь дупу

12 липня 2011, 16:17

21-річна актриса Емма Уотсон, яка зіграла розумницю Герміону в "Гаррі Поттері", впевнена: дівчаток варто навчати бути сильними, а не чемними та милими.

Себе найстильніша британка радше ототожнює з якоюсь "принцесою-воїном", яка за потреби змогла б за себе постояти.

З Герміони вийшла б принцеса-воїн

Про це повідомляє "The Showbiz Spy".

"Таке враження, що юним дівчатам говорять, що вони мають бути такими принцесами, з усією цією солоденькою фальшивістю… Все це дурня", - запевняє зірка.


"Я ототожнюю (себе) більше з войовничою принцесою, тобто, якби я мусила бути принцесою, то спершу б надерла б комусь дупу. Це б багатьох налякало", - пояснює свою стратегію Емма.

Акторка каже, сильний характер Герміони, яку вона грала більше 10 років, змусив її й саму змінитися. Вона та її героїня немов би виросли разом.

"Я страшенно боюся втрапити в халепу. Я дуже хитромудра, як і вона, так би мовити, постійно прораховую на три чи чотири кроки наперед", - зізнається вона.

"Намагаюся розмірковувати, у неї це добре виходить. Вона дуже рішуча. Я так само. Я відчуваю, що вона багато чого взяла від мене та багато чого від неї перейшло до мене, тож я насправді вже не надто розрізняю (себе та свою героїню)", - каже Уотсон.

Фото Reuters з сайту Indian Express

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів