Болдуїна погрожувала зарізати власна дружина

14 липня 2011, 10:10

Американський актор та режисер Деніел Болдуїн подав на розлучення та отримав судовий ордер, аби захиститися від власної дружини. У середу його жінку заарештували за керування авто в стані інтоксикації.

Колишня модель Джоанна Сміт-Болдуїн і раніше мала проблеми з алкоголем, і досі перебувала на випробному терміні, пише "TMZ".

Болдуїн боїться дружини?

Як стверджує 50-річний Деніел, його дружина також вживає наркотики, а ще вона погрожувала його зарізати.

Ідея порішити батька двох своїх дітей спала Джоанні на думку після перегляду кіно. Якось вона подивилася документальний фільм про жінку, яка зарізала двох своїх чоловіків, пише видання.


За словами актора, дружина зайшла до нього у спальню й промовила:

"Тепер я знаю, як це робиться, я розумію, чому вони так чинять. Ти одержав попередження".

Цю її промову буцімто почула одна з дочок подружжя та запитала:

"Мамуся збирається нас убити?"

Як заявляє Деніел Болдуїн, дружина постійно напивається "до відключки", жбурляє різні предмети, волає та будить дітей. Його ж самого Джоанна неодноразово лупцювала, зокрема, вдарила в обличчя телефоном, а також погрожувала ножем.

У неділю, коли жінка аж надто казилася, Болдуїну урвався терпець, і він викликав поліцію. Правоохоронці констатували, що в такому стані Джоанна не здатна піклуватися про дітей та порекомендували чоловікові забрати доньок з цього будинку.

Болдуїн подав на розлучення. Також суд надав йому право тимчасової опіки над дітьми – 3-річною Евіс Енн та майже 2-річною Фінлі Рей Мартіно.

Відомо, що Деніел та Джоанна побралися у 2007-му році. Для представника відомої акторської родини це був третій шлюб, пише англомовна Вікіпедія.

Глядачі знають Деніела Болдуїна за ролями в таких кінострічках, як "Харлі Девідсон та Ковбой Мальборо", "Вампіри" та "Сірі сади".

Фото The Associated Press з сайту today.msnbc.msn.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів