Шерон Стоун викладе 200 тисяч доларів за чуже коліно

14 липня 2011, 13:25

Суд наказав актрисі Шерон Стоун заплатити робітнику на ім’я Пітер Краузе, який зазнав травми коліна, перебуваючи на території її садиби у 2006-му році.

Чоловік, який звернувся до суду за 2 роки після інциденту, має отримати 232 тисячі доларів від кінозірки.

Про це пише "Contact Music" із посиланням на "Eonline.com".

Як розповів Краузе, він пролетів крізь сітчасту огорожу маєтку Шерон Стоун до сусідського подвір’я. У результаті чоловік отримав "численні внутрішні травми, сильний переляк, шок, біль, дискомфорт та паніку", пише "TMZ".


У Стоун новий головний біль - за 232 тисячі доларів

У свою чергу речник зірки тоді зауважив, що немає жодних документів, які б підтверджували, що Краузе справді перебував того дня на подвір’ї Стоун і травмувався саме там.

Під час судового засідання 11-го липня актриса ще раз спробувала переконати суд в тому, що не мусить платити. Вона засвідчила, що якраз в тому місті, де нібито впав позивач, у неї стоїть паркан.

Утім суд таки звинуватив 53-річну кінозірку в недбальстві, прийшовши до висновку, що огорожа не була достатньо міцною, через що позивач і впав.

"Ми розчаровані, що вони (суд) не повірив її свідченням", - прокоментував адвокат Стоун та повідомив, що ними розглядається можливість подання апеляції.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів