ДіКапріо хочуть затягти до вівтаря?

14 липня 2011, 17:47

Подейкують, нова подруга актора Леонардо ДіКапріо Блейк Лайвлі має на нього серйозні плани. 23-річна дівчина хоче одружити на собі зірку "Початку".

Про це повідомляє "The Showbiz Spy" з посиланням на "Life & Style".

Блейк у буквальному сенсі підбирається все ближче до Лео. Вона винайняла будинок у Лос-Анджелесі лише за кілька кварталів від дому ДіКапріо, каже джерело.

"Вона хоче Лео собі за чоловіка. Все, що розповідає мені Блейк, свідчить про те, що Лео - це серйозно. Вони разом будують плани, поводяться, наче справжня пара", - розповідає інформатор.


"Блейк справді захопилася Лео та не приховує цього", - додає він.

Днями ж своїми прогнозами щодо майбутнього пари Лео-Блейк поділилося інше джерело, наближене до актора. Та вони були не такі вже й втішні.

За його словами, за ті кілька тижнів, що триває роман ДіКапріо та Лайвлі, він уже встиг із нею двічі розсваритися та за кілька днів знову зійтися, пише видання.

У Леонардо ДіКапріо і Блейк Лайвлі все по-серйозному?

"Лео не хоче, щоб його зв’язували. Він нервується, коли доходить до зобов’язань, і саме так поводиться в таких ситуаціях. Блейк це дуже тривожить, але вона любить Лео та докладає всіх зусиль, аби переконати його, що не хоче квапитись і заходити надто далеко", - розповів інформатор.

До слова, колишня дівчина ДіКапріо, супермодель Бар Рафаелі також не нудьгує. Днями вона звозила до рідного Ізраїлю свого нового приятеля Девіда Фішера, пише "The Daily Mail".

Як відомо, у травні 26-річна красуня Бар розмістила у Twitter своє фото з ізраїльським баскетболістом Омрі Касспі.

Нагадаємо, про розрив Леонардо і Бар стало відомо на початку травня. Однією з причин називали небажання моделі народжувати актору нащадків.

Фото Reuters з сайту The International Business Tines та фото Reuters з сайту The Guardian

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів