У Януковича напівдорогоцінний туалет за 1/3 мільйона євро?

18 липня 2011, 18:28

Санвузол у будинку президента Віктора Януковича викладено напівдорогоцінними камінцями, а коштує він під 350 тисяч євро.

Про це розповіли спеціалісти, залучені до будівництва в "Межигір’ї", пише видання "L'express" із посиланням на французьке інформаційне агентство АFP.

"За інформацію джерел серед будівельників АFP санвузол повністю оздоблений напівдорогоцінним камінням, що обійшлося у 350 тисяч євро", - йдеться в матеріалі, який передрукували французькі видання "L'express", RFI, "Liberation" та люксембурзька "Le quotidien".

"Паркани й огорожі оточують секрети приватної резиденції українського президента Віктора Януковича. Королівська ж розкіш, як описують резиденцію в пресі, лише живить чутки про корупцію влади", - йдеться у матеріалі.


Видання слідом за АFP передруковують інформацію про тенісні корти, ангар, гараж на 70 автомобілів та басейни у президентській резиденції, відзначаючи, що вона нагадує "маленьке місто".

Янукович Медведєву: Ти, в разі чого, заходь. Я тебе у своєму напівкоштовному туалеті пущу посидіти

Разом з тим, сам маєток Віктора Федоровича, який він частково показав минулого місяця обмеженому колу журналістів, може коштувати 1,5 мільйона євро.

Так оцінили садибу Януковича спеціалісти з архітектури та дизайну інтер’єру, опитані АFP.

Водночас журналісти наводять дані з декларації президента за 2010 рік, згідно з якою дохід Януковича склав 920 000 гривень (80 000 євро), а на його банківському рахунку знаходиться понад мільйон гривень, що дорівнює 87000 євро.

Фото з офіційного сайту президента

Дивіться відео "Української правди": Янукович показує свій будинок, спальню, кабінет, басейн та вулики

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів