Кашпіровський і Горянський розлучаються?

19 липня 2011, 11:24

Російський екстрасенс Анатолій Кашпіровський розлучається з дружиною після 18 років шлюбу. Так само, кажуть, розпадається шлюб й українського актора Володимира Горянського.

Один з найвідоміших магів-цілитель радянських часів Кашпіровський звернувся до суду з проханням розлучити його з дружиною. 71-річний екстрасенс запевняє, що не бачив жінку протягом останніх 6 років, пише "Твой день".

"24-го грудня 1992-го року Кашпіровський одружився на громадянці Чехії на ім'я Ірина. Їй було ледь за 20, вона була однією з його прихильниці і регулярних слухачок його сеансів", - розповіло джерело з суду.

Розписалися Анатолій та Ірина у міському РАГСі Казані, але жили у Москві.


Кашпіровський не бачив дружину Ірину 6 років

У позові Кашпіровського йдеться, що з 1992-го року до середини 2005-го вони з дружиною "проживали разом і вели спільне хазяйство".

Однак після 13-років спільного проживання сім'я розпалася. Та ані екстрасенс, ані його молода дружина на той момент не потребували офіційного розлучення, тож Ірина просто поїхала назад у Чехію.

Відтоді минуло 6 років й Кашпіровський жодного разу не бачив дружину та навіть гадки немає, де вона перебуває.

Як з'ясувалося, екстрасенс вимагає розлучення лише тому, що збирається одружитися на іншій жінці. Однак сам маг-цілитель не поспішає розповідати про своє особисте життя.

В українській театральній тусовці обговорюють інше розлучення. Так, подейкують, що актор та телеведучий Володимир Горянський також збирається стати холостяком.

Як пише "Сегодня" з посиланням на джерела, наближені до родини Горянського, шлюборозлучний процес ще не почався. Однак 52-річний Горянський нібито вже підготував усі потрібні для цього папери.

Горянський вирішив розлучитися?

Нагадаємо, у 2002-му році Володимир Горянський взяв шлюб із жінкою на ім'я Лариса, яка молодша за нього на 15 років. До весілля закохані зустрічалися більше чотирьох років. У подружжя є спільна донька – 7-річна Маша.

Сам актор чутки про своє розлучення не підтверджує, але й не спростовує.

"Я не збираюся нічого коментувати, це моя особиста справа", - зауважив Горянський.

А дружина Володимира заявила по телефону, що "не бачить сенсу взагалі щось обговорювати" і кинула слухавку.

Так само мовчить й кума Горянського актриса Ольга Сумська:

"Ви ж зрозумійте, ми – дуже близькі друзі, а сміття з хати виносити не прийнято".

Фото "Твого дня" та "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів