Лопес вже прилетіла і заспіває для Тарути?

19 липня 2011, 13:48

За чутками, співачка і актриса Дженніфер Лопес, яка вже прибула до Криму, примчала співати для родини бізнесмена Сергія Тарути.

У вівторок Дженніфер Лопес прилетіла до Сімферополя чартерним рейсом.

Про це газеті "Сегодня" повідомило джерело у Міжнародному аеропорту "Сімферополь".

Повітряне судно зірки приземлилося на українській землі о 5 годині ранку.


З Криму Джей Ло полетить, за даними джерела газети, того ж дня о 23.00.

Лопес вже приземлилася в Україні

Як повідомлялося раніше, 41-річна артистка заспіває на весіллі українського бізнесмена.

За інформацією джерела "Сегодня", мажорне весілля зіграють у Партеніті у пансіонаті "Айвазовський". Як відомо, раніше там відзначали свої дні народження екс-президент Леонід Кучма і один з найбагатших людей України Сергій Тарута.

До речі, за чутками, саме Тарута влаштує там свято і видасть свою дочку заміж. Щоправда, в оточенні бізнесмена, як пише газета, цю інформацію спростовують. Кажуть, що весілля дочки буде, але у вересні. Відомо, що у Тарути дві доньки - Тетяна і Катерина.

Також зазначається, що за півгодинний виступ в Україні Лопес отримає понад 1 мільйон доларів. За інформацією "The Sun" Джей Ло отримає понад 620 тисяч фунтів стерлінгів.

На закритій вечірці також виступлять і вітчизняні зірки. Зокрема, до Криму вже прибув російський Микола Басков, очікується й українська Ані Лорак. Хоча у прес-службі Лорак ТаблоID запевнили, що на весіллі Кароліна не виступатиме.

Фото з сайту jenniferlopezonline.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів