У Путіна завелася мажорна довгонога "армія". ВІДЕО

21 липня 2011, 16:40

У російському інтернеті з'явилося нове жіноче співтовариство, що називає себе "Армією Путіна". Невідомі дівчата, шанувальниці російського прем'єра, заявляють, що їхня мета – його повернення на пост президента Росії.

Про це у четвер пише "Радіо Свобода".

Деякі російські ЗМІ вже встигли охрестити цих прихильниць Володимира Володимировича "путінськими амазонками".

Група "Армії Путіна" у соцмережі Вконтакте

Самі ж вони у соціальній мережі Live Journal пояснюють, що "Армія Путіна" – це об'єднання "гарних, молодих і розумних дівчат без комплексів", які вважать, що "Путін – гідний і чесний політик" і "шикарний чоловік".


До речі, проморолик фанаток екс-президента дуже скидається на рекламу, зокрема, й продукції всесвітньо відомої марки, яка випускає iPhone та iPad.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Як відомо, жіночі акції як на підтримку Путіна, так і проти нього – явище не нове. Раніше студентки журфаку Московського державного університету видали еротичний календар, висловивши свою любов до прем'єр-міністра. По тому студентки того ж факультету, вбрані у чорне, поставили Путіну "незручні" запитання.

Ось і тепер в інтернеті вже з’явилася "Антиармія Путіна", яка називає проект своїх опонентів маячнею "мажорів", інспірований владою.

Відео з "Радіо Свобода"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів