Ліндсей Лохан відчула себе покинутою і її розвезло

25 липня 2011, 11:19

Схоже, американська актриса Ліндсей Лохан, яку наприкінці червня випустили з-під домашнього арешту, знову повернулася до колишніх звичок.

Подейкують, гуляючи на дні народженні свого приятеля в суботу, 25-річна скандалістка хильнула зайвого та влаштувала "шоу" з лементом та сценою ревнощів.

Про це повідомляє "Radar Online".

Лохан знову зірвало дах

За словами очевидця, на початку свята Ліндсі поводилася чемно та замовляла собі лише журавлиновий сік.


"Вона точно була твереза, коли прийшла, але протягом вечора її все більше й більше "розвозило", - каже джерело.

Усе почалося з того, що офіціантка, що приносила напої, помилково поставила перед Лохан два мартіні, що призначалися її подрузі. Ліндсі не втрималася й хильнула, а вже за десять хвилин перейшла на горілку.

Супутником актриси на вечірці був учасник одного з американських реаліті-шоу, 29-річний Оскар Луст. Якоїсь миті "тепленькій" Ліндсей здалося, що кавалер до когось залицяється, і вона, звісно, не змовчала.

"Вона заволала до нього: "Припини фліртувати з усіма!", - розповідає очевидець.

За його словами, близько другої години ночі зірка вже ледве трималася на ногах, спиралася на стільці та чіплялася за штори, аж поки на допомогу їй не прийшов менеджер закладу.

"Із менеджером вона була дуже приязна. Весь час казала: "Дякую вам. Усі мої друзі мене покинули". А тоді взяла телефон та почала кричати: "Всі кинули мене! Чому мене всі кинули? Де ви?", - пригадує співрозмовник видання.

Коли ж Лохан вибралася надвір та дісталася свого авто "Cadillac Escalade", то просто таки ввалилася у нього, каже свідок.

Між тим вже незабаром на акторку чекає зустріч із суддею. У четвер відбудеться чергове слухання щодо випробувального терміну Лохан.

Нагадаємо, минулого разу суддя Стефані Соутнер була до дівчини доволі поблажлива – не стала саджати за ґрати, коли у сечі дівчини виявили алкоголь.

Фото Reuters з сайту 3news.co.nz

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів