Вайнхаус передрікала свою смерть, а її прах змішають з бабусиним

26 липня 2011, 13:09

Британську соул-виконавицю Еймі Вайнхаус поховають 26-27-го липня на приватній церемонії у Лондоні. Втім, судовим медекспертам знадобиться ще кілька тижнів для вивчення причин смерті співачки. Тим часом продажі альбомів померлої зірки по всьому світу ідуть вгору.

У понеділок лондонська поліція оголосила, що попередні результати розтину тіла Еймі Вайнхаус не дали однозначної відповіді стосовно причин її передчасної смерті, пише MTV.

Для отримання остаточної версії необхідні додаткові токсикологічні тести. На це піде від двох до чотирьох тижнів, повідомляє CBS news із посиланням на The Associated Press.

Втім, як повідомляють зарубіжні ЗМІ, жодних наркотичних речовин у помешканні зірки виявлено не було. А батьки співачки називають нісенітницями чутки про те, що Еймі за кілька годин до смерті придбала наркотики - кокаїн, кетамін та екстазі. Також, за даними поліції, наразі не виявлено жодних підозрілих обставин.


Чому померла Еймі Вайнхаус стане відомо лише за 2-4 тижні

Повідомляється, що похорон Еймі Вайнхаус заплановано провести у вівторок на приватній церемонії. На процедурі будуть присутні тільки родичі і близькі друзі померлої, пише "Voice of America" із посиланням на представника сім'ї співачки. Похорон має відбутися у крематорії Golders Green Crematorium, що у Лондоні.

Як повідомляє "The Sun", тіло Еймі Вайнхаус пройде кремацію, а частину її праху буде змішано із прахом її улюбленої бабусі Синтії. Остання померла у 2006-му році від раку легенів.

Еймі обожнювала свою бабцю-співачку, яка зустрічалася з легендою джазу Ронні Скоттом. Вайнхаус навіть вибила на свої руці татуювання із іменем Синтії.

Еймі Вайнхаус обожнювала свою бабусю Синтію

Між іншим, друг померлої артистки Алекс Фоден нині згадує, що Еймі сама передрікала свою смерть. Мовляв, Вайнхаус казала, що піде з життя у 27 років, так само як рок-зірки Курт Кобейн, Дженіс Джоплін, Джимі Хендрікс та Джим Моррісон.

"Еймі завжди говорила мені, їй здавалося, вона помре молодою, що вона знає, що увійде до "Клубу 27", - розповів він "The Daily Mirror".

Відомо, що ще у неділю сім'я загиблої оприлюднила звернення до громадськості із проханням шанувати їхню приватність.

"Наша сім'я переживає втрату Еймі, чудової доньки, сестри, племінниці. Вона залишає зяючу прірву у нашому житті. Ми тримаємося разом, щоб вшанувати її пам'ять, і ми були б дуже вдячні за повагу до приватності нашого життєвого простору у ці жахливі часи", - йшлося у заяві родичів померлої зірки.

До речі, у понеділок батьки Вайнхаус Яніс та Мітч вийшли на подвір‘я лондонського будинку Еймі, щоб подякувати шанувальникам дочки за підтримку у цей скорботний час.

"Не можу вам висловити, що це для нас означає. Це дійсно робить це все набагато легшим для нас," - цитує слова батька Вайнхаус BBC News.

"Еймі жила лише одним - любов‘ю. Все її життя було присвячене її родині та друзям, і вам, друзі, також", - додав Мітч Вайнхаус фанам, які зібралися під будинком померлої співачки.

Мати співачки Яніс та брат Еймі Алекс також приїхали у Кемден, де фанати Вайнхаус вшанували її пам‘ять неймовірною кількістю квітів, листівок та фотографій улюбленої співачки.

Батьки Вайнхаус поховають дочку на приватній церемонії

За інформацією "The Los Angeles Times", похорон Еймі Вайнахус має відбутися у вівторок або середу - тобто чимшвидше, як це прийнято за єврейською традицією.

Як пишуть зарубіжні сайти, передчасна смерть Вайнхаус стимулювала пожвавлення продажів її дисків.

Обидва альбоми співачки - дебютний диск "Frank" та наступний "Back to Black" - нині перебувають у числі топ-продажів на сайті Amazon.com, у тому числі розкішно оформлені диски і вінілові копії.

"Back To Black" знаходиться на верхівці ITunes-чартів у майже 20 країнах, включаючи США, Канаду, Великобританію, Францію, Німеччину, Ірландію, Данію, Португалію і Люксембург.

Диск, який приніс Еймі золоту "Греммі", за прогнозами має знову увійти до топ-20 у чарт Billboard 200, а низка її синглів, включаючи найвідоміші хіти "Rehab", "You Know I’m No Good", "Valerie" і "Back To Black", як очікується, цього тижня повернуться у хіт-парад Digital Songs.

Юна Вайнхаус

Водночас вже за минулі вихідні сингли Вайнхаус налічують близько 100 000 завантажень з всесвітньої мережі, що, згідно з SoundScan, становить 1800% приросту продажів у порівнянні з попереднім тижнем.

Еймі Вайнхаус мала бурхливе життя, яке проводила на сцені, а також у боротьбі із наркотиками, алкоголем і в скандальних романах.

У 2008 році батько Вайнхаус Мітч розповів, що роки куріння і вживання наркотиків спричинили в його доньки невиліковну хворобу - емфізему легенів, пише MTV.

Зі зростанням популярності у 2006 році, Еймі боролася з низкою проблем зі здоров'ям і була неодноразово госпіталізована з різних причин.

Як відомо, минулого місяця Вайнхаус скасувала свій тур Європою після того, як її освистали у Сербії. На сцену в Белграді Еймі видерлася в неадекватному стані і поводилася так, ніби була під дією алкоголю чи наркотиків.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО ЕЙМІ У БЕЛГРАДІ:

Тим не менш, Еймі визнавали майстерною виконавицею блюзу та джазу. А популярна співачка Lady Gaga у своєму мікроблозі Twitter написала: "Еймі змінила поп-музику назавжди".

Як відомо, 23-го липня 27-річна Еймі Вайнхаус було знайдено мертвою у ліжку, в її будинку у Кемдені, що у Північному Лондоні. За чутками, смерть співачки спричинило передозування алкоголем і наркотиками. Втім, наразі підтверджень цьому не знайдено.

Відео YouTube

Фото The Associated Press, з сайту www.amywinehouse.com, фото з сайту aaeblog.com, а також з сайту cheezburger.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів