Собчак у Києві прилаштував коханець?

27 липня 2011, 17:54

Російську телеведучу Ксенію Собчак на українське телебачення влаштував коханець - припускає медійне видання "Дуся".

За чутками, саме скандальну московську діву Собчак призначили на місце ведучої телешоу "Давай одружимося" на одному з українських каналів.

Як повідомив сайт TV.ua, сама Ксенія запевняє, що таку пропозицію їй зробили українські телевізійники. А вона, розглянувши концепцію та познайомившись із командою, погодилася.

Натомість джерела "Дусі" стверджують інше. Ксенія не просто так потрапила на українське телебачення. "...Чиєсь розтоплене нею чоловіче серце розщедрилося на таку посаду", - пише видання.


Цікаво, що ані керівництво компанії Film.Ua, яка знімає згадане шоу, ані представники каналу СТБ поки не підтвердили той факт, що новою ведучою буде Собчак.

Щоправда, на сайті Film.ua з'явилася інформація, що Ксенія брала участь у кастингу - спершу в якості ведучої, потім свахи популярного шоу.

Собчак віддуватиметься замість Байрак?

Як повідомляє сайт TV.ua, Ксенія Собчак уже почала підготовку до нової роботи. За словами видання, світська левиця нещодавно завітала до Києва і відразу ж із аеропорту поїхала на знімальний майданчик.

Також стало відомо, що "новій ведучій" довго не вдавалася фраза "Давай одружимося", а замість цього лунало щось подібне до "Давай подружимось".

Повідомляється, що у Собчак приємні відгуки про український варіант шоу. Вона була вражена тим, що участь у ньому беруть звичайні люди, а не підставні козачки. Мовляв, "російський аналог шоу виявився не таким "лайфовим".

Фото Подробности

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів