Джо Пеші подав до суду через мільйони і зайву вагу

29 липня 2011, 13:27

Зірка різдвяної комедії "Сам удома" актор Джо Пеші подав до суду на продюсерів фільму за недоплату ,не ту роль і зайву вагу.

27-го липня адвокати Джо Пеші подали до суду на компанію Fiore Films, продюсерів фільму "Готті: у тіні мого батька", повідомляє "The Guardian".

Джо Пеші звинувачує продюсерів фільму у недотриманні слова і невиконанні обіцянок. Адже замість обіцяного гонорару у 3 мільйони доларів Пеші отримав лише один, а замість головної ролі - другорядну.

За словами самого актора, продюсери пообіцяли йому роль одного з соратників відомого мафіозі Анджело Руджеро і спочатку запропонували гонорар у 3 мільйони доларів. Проте згодом продюсери заявили Пеші, що йому дістанеться другорядна роль. Його гонорар теж вирішили зменшити - до одного мільйона доларів.


На думку юристів Джо Пеші, його ім'я було використано для залучення до проекту більшої уваги, кращих авторів та інвесторів, а також активнішої реклами фільму.

Окрім того, Пеші стверджує, що заради обіцяної йому ролі Анджело Руджеро він набрав понад 12 кілограмів зайвої ваги.

Зірку комедії "Сам удома" образили продюсери

Тепер актор хоче справедливості - отримати поновлення в обіцяній йому із самого початку ролі.

Водночас глава Fiore Films Марк Фіоре відкидає всі звинувачення актора. Він стверджує, що Джо Пеші сам відмовився від ролі після того, як з проекту пішов режисер Нік Кассаветес, який мав написати сценарій до фільму. Мовляв, Пеші відмовився підписувати контракт, поки не буде призначений новий режисер.

"Він гає час - свій та інших", - цитує слова Фіоре The Associated Press.

Окрім того, Фіоре пригрозив Пеші відповідним позовом.

Зйомки фільму "Готті: у тіні мого батька" мають стартувати 3-го січня 2012-го року. Відомо, що у фільмі задіяні актори Джон Траволта, Аль Пачіно та Ліндсей Лохан.

Фото The Associated Press. з сайту CTVNews

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів