Син Боярського намилився в депутати Путіна

29 липня 2011, 16:32

Син актора Михайла Боярського Сергій спершу став бізнесменом, а тепер в політику рветься.

Сергій Боярський вирішив стати депутатом Законодавчих зборів Санкт-Петербурга. Заради цього він навіть готовий залишити бізнес і цілком присвятити себе політичній кар'єрі, пише "Комсомольская правда".

Балотуватися Боярський-молодший буде від одного з чотирьох округів, на які поділять Приморський район

"Близько року тому я вступив до партії "Єдиної Росії", мені симпатична їх позиція. Політика мені завжди була цікава, з 18 років я активно ходив на всі вибори. Якщо мене оберуть, готовий залишити бізнес. Політика - це теж нормальна чоловіча робота! А працювати я вмію і люблю ", - сказав Сергій.


Син Боярського вступив до путінської "Єдиної Росії"

Боярський-молодший сподівається, що зможе внести свіжий струмінь у політичне життя Петербурга. А поки що 31-річний кандидат вивчає проблеми мешканців. Кажуть, відкрив "Гарячу лінію", випустив власну газету, проводить соцопитування. За результатами досліджень він будуватиме свою програму.

"Буду вирішувати ті проблеми, які найбільше турбують людей", - запевняє син Боярського.

"У кожному разі я обійду буквально всі двори на моїй виборчій дільниці та поговорю з жителями. Краще бути ближче до народу, ніж віщати з високих трибун", - каже натхненний молодий Боярський.

Готовий Сергій і до "чорного піару", якщо такий буде. Каже: ні в чому поганому я не помічений, а відверту дурість люди і самі розкусять.

Михайло Боярський сина підтримує

При цьому Михайло Боярський спокійно поставився до рішення сина стати політиком.

"Молодь зараз політизована. Нинішнє покоління цікавиться громадською діяльністю. Ми його повністю підтримуємо. У нашому роду вже були політики, тож все повертається на круги своя", - висловив свою думку Михайло Сергійович.

Те, що політика часом буває брудною, Боярського-старшого не лякає.

"А щоб вона стала чистішою, і потрібні інші люди. Сергій людина інтелігентна, правильно вихована. А головне - не здатний на підлість", - упевнений актор.

Як розповів Михайло Боярський, йому теж неодноразово пропонували стати депутатом, але він незмінно відмовлявся.

Відомо, що свого часу депутатами були і актриса Аліса Фрейндліх, і актор Олег Басілашвілі.

Фото "Первого канала" з сайту Акадо, а також фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів