ДіКапріо заробив більше за Деппа, Хенкса і Дауні-молодшого

2 серпня 2011, 17:30

Впливове американське видання Forbes опублікувало список найбільш високооплачуваних голлівудських акторів року.

Список очолив Леонардо ДіКапріо, за ним іде Джонні Депп, а замикає трійку лідерів Адам Сендлер.

ДіКапріо стрибнув з п'ятої сходинки на першу і переміг у битві заробітків Деппа. Так, за останній рік Депп заробив 50 мільйонів, а ДіКапріо - 77. Обидва актори стали дуже відомими і заможними, прийнявши свого часу доволі незвичні рішення, пише Forbes.

Після зйомок у мегахіті "Титанік" у 1997 році, молодий актор Леонардо ДіКапріо міг обирати ролі, які б хотів зіграти. Він міг легко стати романтично-комедійним актором, але актор чекав на пропозиції від відомих і впливових режисерів.


У 2000 році він знявся у стрічці Денні Бойла "Пляж", а за два роки - у фільмі Мартіна Скорсезе "Банди Нью-Йорку". Після цього - була робота зі Сітвеном Спілбергом над картиною "Впіймай мене, якщо зможеш".

Після цих стрічок за ДіКапріо закріпилась репутація актора, який може працювати з найкращими режисерами світу. І вже у 2010 році Лео став найбільш високооплачуваним актором у Голлівуді. Два його фільми "Острів проклятих" і "Початок" разом зібрали у прокаті $1,2 мільярди.

А сам ДіКапріо у період з травня 2010 по травень 2010 року заробив 77 мільйонів доларів.

ДіКапріо, Депп і Сендлер стали найбільш високооплачуваними

Джонні Депп теж здобув славу у юному віці після успіху на телевізійному шоу, але він обрав співпрацю з Тімом Бартоном і Джоном Уотерсом. Робота ж над "Піратами Карибського моря" зробила Деппа суперпопулярним.

Капітан Джек Горобець став для Діснея таким же важливим, як і Пітер Пен, зазначає видання. Загалом за минулий рік Деппу вдалося заробити $50 мільйонів.

Трійку лідерів замикає Адам Сендлер, який нещодавно зіграв із Дженніфер Еністон і Ніколь Кідман у комедії "Дружина напрокат". Його заробітки оцінили у 40 мільйонів доларів.

Щоб зібрати дані про заробітки акторів, видання поспілкувалося з агентами зірок, юристами, продюсерами та іншими експертами кіноіндустрії.

До списку найбільш високооплачуваних акторів цього року за версією Forbes увійшли також Вілл Сміт, Том Хенкс, Бен Стіллер, Роберт Дауні-молодший, Марк Уолберг, Тім Аллен, Том Круз, Джим Керрі, Деніел Крейг, Роберт Паттінсон, Бред Пітт, Метт Деймон.

Так виглядає список Forbes акторів із найбільшими заробітками цього року

Фото The Associated Press

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів