Жертва Лохан дасть їй урок за мільйон доларів?

2 серпня 2011, 17:48

Запальний характер та важка рука скандальної актриси Ліндсей Лохан можуть коштувати їй у мільйон доларів. Саме таку суму в суді вимагає з неї жінка, якій зірка, будучи напідпитку, начебто заподіяла серйозну травму.

Позивачка на ім’я Даун Бредлі, раніше відома за прізвищем Холланд – колишня співробітниця реабілітаційного центру, де Ліндсі торік лікувалася.

Даун Бредлі стверджує, що 12-го грудня Лохан викрутила їй руку, видираючи у неї з рук телефон. Внаслідок цього в Бредлі буцімто розвинулося запальне захворювання, що зветься синдром де Кервена.

Про це повідомляє "Radar Online".


"Ліндсей Лохан – людина, те, що вона знімається в фільмах та всяке таке, не скасовує того факту, що вона – людина і мусить відповідати за свої дії", - каже позивачка.

"Вона була дуже, дуже люта", - пригадує жінка інцидент.

Ліндсей Лохан розгрібає торішні історії

Скандал спалахнув, коли Лохан із ще двома пацієнтками без дозволу залишили територію реабілітаційного Центру Бетті Форд. Дівчата повернулися близько першої години ночі, перебравшись через огорожу, пише "TMZ".

Бредлі почала вимагати, щоб Лохан дихнула в індикаторну трубку, оскільки зачула від втікачок запах алкоголю. Актриса навідріз відмовилася. Сварка закінчилася тим, що жіночки вдвох зателефонували до "911", намагаючись викласти кожна власну версію подій. Під час тієї шарпанини Ліндсей буцімто й пошкодила руку Даун.

"Постраждала" встигла "по гарячих слідах" пороздавати інтерв’ю. За це її незабаром і звільнили з роботи, пише "NY Daily News".

Нині Бредлі стверджує, що позиваючись проти зірки, вона не має наміру підзаробити, а лише бажає дати Лохан урок.

"Чи це якось стосується грошей? Ні. Я сподіваюся на Господа, ще це стане тривожним дзвоником для Ліндсей. Я бажаю їй найкращого", - запевняє жінка.

Фото AP з сайту silive.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів