Екс Шукшиної погрожує облити її кислотою

3 серпня 2011, 13:00

Екс-чоловік російської актриси Марії Шукшиної Борис Вишняков погрожує облити її кислотою.

Так стверджує мати Марії актриса Лідія Федосєєва-Шукшина, пише "Экспресс-газета".

Шукшиній погрожує колишній чоловік

Лідія Миколаївна впевнена, що її колишній зять "з глузду з'їхав". За її словами, Вишняков поводиться не по-чоловічому: розповідає пресі подробиці своїх стосунків з екс-дружиною і навіть погрожує фізичною розправою.

"Маша - розумниця. Я постійно повторюю одну чудову російську приказку: "Дурень - кричить, розумний - мовчить". Що поробиш, якщо доньці дістався такий чоловік. Та й який він чоловік?! Уявляєте, Борис погрожував Маші кислотою в обличчя хлюпнути. Коли я дізналася про це, мені стало зле ", - розповіла Федосєєва-Шукшина.


Мати навіть порадила Марії Шукшиній найняти охорону.

"Але вона мені відповіла: "Якщо Вишняков захоче щось зробити, охорона не стане йому на заваді", - каже жінка.

"Вважаю, що він - хвора людина. У мене є знайома - лікар-психіатр, так от вона мені сказала, що така поведінка ненормальна. Та що казати, якщо Борис навіть не дозволяє дітям з'їздити на відпочинок до Болгарії - не підписує дозвіл. Маша ж не просить у нього грошей - сама заробляє", - веде далі Лідія Миколаївна.

Як нагадує "Комсомольська правда в Україні", причиною конфлікту між Марією Шукшиною та її колишнім цивільним чоловіком бізнесменом Борисом Вишняковим стали їх спільні діти - близнюки Фома і Фока.

Марія з екс-коханим не поділили синів-близнюків

Як каже Вишняков, він пожертвував успішним бізнесом заради дітей. Поки він сидів разом з хлопчиками вдома та займався їхнім вихованням, Маша будувала кар'єру. Хлопці чотири роки жили разом з татом на дачі, а потім Шукшина вирішила їх забрати.

"У мене просто вкрали моїх дітей!" - Упевнений батько. За його словами, Марія не хоче, щоб він з ними зустрічався.

"Якщо не вийде домовитися з Машею, я буду подавати до суду. Ця людина ніколи не йде назад, ніколи не визнає своїх помилок. Але наразі вона припускається дуже серйозної помилки, не даючи мені змоги бачити дітей", - зазначив екс Марії Шукшиної.

Фото "Дни.ру", "7 дней"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів