Агутін зрадив Варум з іншою. ВІДЕО

10 серпня 2011, 14:06

Співак Леонід Агутін зрадив свою дружину Анжеліку Варум, доки вона спала.

"Босоногий хлопчик" зацілував струнку брюнетку в останній день фестивалю "Нова хвиля" у Юрмалі. На відео парочку зняли журналісти "Life Showbiz".

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:


У вечір закриття "Нової хвилі" Анжеліка не змінила свого режиму і, поцілувавши чоловіка, пішла спати.

Афтепаті після церемонії закриття фестивалю проходила в одному з ресторанів Юрмали, розташованому просто на березі Ризької затоки.

Леонід Агутін свою останню ніч у Юрмалі почав коло барної стійки. Щойно він замовив собі порцію віскі, до нього підсіла ефектна брюнетка.

43-річний співак і дівчина, яка на вигляд була вдвічі молодшою за нього, розговорилися. Потім почали випивати разом - пригощав Агутін.

Агутін розслабився у барі з брюнеткою

Потім співак несподівано, по-дорослому поцілував незнайомку. Пристрасні ласки Агутіна і дівчини тривали понад півгодини і продовжилися вже далеко від сторонніх очей - у безлюдному коридорі закладу.

За цей час до дівчини двічі підходила одна з її подруг і намагалася відтягнути її додому. Але пара цілувалася і не могла відірватися одне від одного.

В результаті ініціативу взяв на себе Агутін, який пообіцяв брюнетці, що це не остання їхня зустріч.

"Я відлітаю лише післязавтра, тож завтра у нас ще буде цілий день одне для одного", - сказав він панночці і пристрасно поцілував її.

Льоня мацав незнайомку за сідниці і пристрасно цілував

Після цього співак покинув ресторан, сів у машину і поїхав у готель. Щоправда, як пише видання, Леонід і Анжеліка взяли у готелі різні номери. Хоча, за словами одного зі співробітників, вони не вперше так селяться.

Коли ж кореспондент "Life Showbiz" звернувся до Анжеліки за коментарем з приводу зради Агутіна, Варум заявила, що розлучатися з чоловіком не збирається. А історії з панянкою, з якою бачили Льоню, співачка, схоже, взагалі не повірила.

А так виглядала пара Агутін-Варум перед самою афтепаті в Юрмалі

Як відомо, Варум та Агутін разом вже 14 років, у них росте спільна дочка.

Фото і відео "Life Showbiz"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів