Охлобистін служить дружині як самець

10 серпня 2011, 17:00

Зірка серіалу "Інтерни" актор Іван Охлобистін впевнений, що нікуди від своєї дружини-самки не дінеться.

Про це письменник, актор, сценарист, режисер, журналіст, піарник, священик і байкер розповів "Комсомольской правде".

Як відомо, разом зі своєю дружиною актрисою Оксаною Арбузовою Охлобистін виховує шістьох дітей.

"Вона добра, мужня жінка, яка виховує шістьох дітей і шизофреніка чоловіка утримує..," - каже про дружину Іван, якому нещодавно виповнилося 45.


Охлобистін з Арбузовою та виводком, на який актор працює

"Я реаліст. Я розумію, що робить Ксюха. Вона вчить з дітьми уроки, готує, зустрічає, проводжає, стежить за тим, щоб вони періодично відвідували церкву. А отже, робить їх внутрішньо дуже стабільними. Вона займається господарством", - визнає він.

"Ми з нею сидимо на кухні, жартуємо. Кажу: "Кину я тебе, Оксанко, піар зроблю!" Потім подумаю: ні, десять осіб треба наймати зі сторони. Прибирання, викладачі, туди-сюди. Вона все це одна робить, причому робить із задоволенням", - вихваляє Охлобистін переваги своєї дружини.

"Її можна назвати самкою у найкращому сенсі. Хоча самка, як правило, принизливо звучить. В даному разі це королева-мати з фільму "Чужі". Непереможна річ, неприборкана лють, атомна енергія. Я служу їй як самець, але теж не принизливо. Я маю працювати на виводок, на потомство", - свято впевнений актор.

Охлобистін про дружину: "Вона моя совість, я її гріх"

"І тому коли ми сваримося, лаємося, буває, здається, непримиренно, але однаково в підсумку розуміємо: куди ми подінемося. По-перше, шестеро дітей. По-друге, я без Оксанки вже не можу, вона моя совість, я її гріх", - резюмує Охлобистін.

Нагадаємо, Іван Охлобистін зараз грає головну роль у серіалі "Інтерни" - завідуючого відділенням доктора Андрія Бикова. Охлобистін також написав сценарії до фільмів "Криза середнього віку", "ДМБ", "Даун Хаус", "Параграф 78", "Антикілер-3", тощо.

Фото "Комсомольськой правды" та з форуму allcelebs

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів