Шевчук обурений, що його зробили мільйонером

11 серпня 2011, 13:46

Лідер російської групи "ДДТ" Юрій Шевчук обурений публікацією, після якої всі просять у нього в борг, а він ризикує втратити свою публіку.

Про це Шевчук заявив у четвер, повідомляє "Интерфакс-Украина".

Шевчук обурений своєю появою в рейтингу найбагатших діячів російського шоу-бізнесу, складеному журналом "Форбс".

"Інформація про моє лідерство у списку найбагатших діячів російського шоу-бізнесу в журналі "Форбс" - знущання над публікою і наруга над усіма боргами", - заявив Шевчук.


"У мене, крім боргів, нічого немає", - пояснив рок-музикант.

Він підкреслив, що група "ДДТ" дуже багато працює, але рівень добробуту це не надто підвищує.

Фронтмен "ДДТ" переживає за свою аудиторію і сам у боргах

"Я не знаю, де вони побачили у мене ці гроші. Ми гаруємо, наче прокляті, але концертів було мало, тож заробити і ні на чому було", - сказав Шевчук.

"Може, хтось настільки мені заздрить? Але найголовніше для мене у цій дурній ситуації - те, що від мене таким чином відрубують публіку", - підкреслив він.

"Уявіть: інформація про мої нібито мільйони з'являється у пітерській газеті "Метро" - це безкоштовна газета, яку читають жебраки вчителі та лікарі. Це моя публіка. І раптом вони там читають, що я - мільйонер. Вони ж перестануть мене слухати - навіщо їм у кумирах мільйонер? Це маячня якась!" - заявив лідер "ДДТ".

"Зараз всі телефонують і просять у борг. Я б з радістю дав, та нема чого", - резюмував Шевчук.

Шевчука зробили 45-им серед найбагатших зірок Росії

Як зауважується, днями журнал "Форбс" в рейтингу "50 головних російських знаменитостей" повідомив, що лідер групи "ДДТ" Юрій Шевчук - мільйонер і обігнав Сергія Шнурова, Гошу Куценко, Ларису Доліну, Андрія Кончаловського та Дар'ю Донцову.

Згідно з рейтингами "Форбс", Шевчук випередив їх за кількістю зароблених грошей, згадок у ЗМІ та кліків в інтернеті, посівши 45-е місце.

На перших місцях у цьому списку мільйонерів - Стас Михайлов, Марія Шарапова і Алла Пугачова.

Фото NewsMusic.ru та зображення з "Форбс"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів