"Відьму" Роуз МакГовен виростили трансвестити, а вона не лесбійка

12 серпня 2011, 11:07

Американська актриса Роуз МакГовен розповіла, що її виростили трансвестити. Однак найменша з сестер-чародійок з серіалу "Всі жінки – відьми" запевняє, в неї самої з сексуальною орієнтацією все гаразд.

37-річна зірка присягається, що ніколи не цілувалася з дівчиною, проте в лесбійській сцені знятися не проти.

Про це МакГовен говорила під час інтерв'ю журналу "The Advocate", пише "Radar Online".

"У 13 років, коли я втекла (з дому), мене підібрали найдивовижніші трансвестити в Портленді, штат Орегон. Ми ніколи не знали, де наступного разу візьмемо їжу, але там було так багато дружби та любові", - пригадує актриса.


"Ті дівчата вміли фарбуватися, і завдяки їм я також навчилася", - каже Роуз.

Зірка серіалу "Всі жінки – відьми" Роуз МакГовен (праворуч) божиться, що не лесбійка

Попри такий веселий досвід у підліткові роки, МакГовен запевняє, що вона, на жаль, не бісексуалка. І при тому, що її сестра - лесбійка, Роуз жінки анітрохи не приваблюють. Щоправда, до гей-клубів вона вчащає та почувається там "мов удома".

"Я розчаровую сама себе. Я навіть жодного разу не цілувалася з дівчиною. Хіба не смішно? Дівчата, які здаються мені класними, виглядають як хлопці, а тоді я думаю: "Якщо ж вони порозстібають блузки, там у них груди", - зізнається "відьма".

"Я б із задоволенням зіграла б у лесбійській любовній сцені. Якби мене питали, чи цілувалася я з дівчиною, я б нарешті могла відповідати: "Так, цілувалася. І мені за це заплатили", - мріє МакГовен.

Фото The Internet Movie Database

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів