Дитина Джолі-Піттів стане сином бога

12 серпня 2011, 17:22

Найстарший син американських кіноакторів Бреда Пітта та Анджеліни Джолі Меддокс має шанс стати зіркою. Хлопчик зіграє головну роль у голлівудському фільмі.

Про це пише "Contact Music" із посиланням на британський таблоїд "The Daily Star".

Прийомний син Бренджоліни Меддокс теж стане кінозіркою

10-річний син Бреда та Анджеліни зіграє головного героя фільму "Хлопчик-воїн" (“Battling Boy”). Повідомляється, що стрічку продюсуватиме компанія Пітта.

Сюжет фільму базується на основі популярного коміксу про молодого сина бога. Герой лишає свою домівку у високих горах, щоб боротись із монстрами.


Зірковий татусь Меддокса викупив права на фільм "Battling Boy", перш ніж книжка побачила світ у 2010-му.

"Меддокс живе, живиться і дихає фільмами та коміксами, тому Бред із Анджеліною вирішили, що він чудово підійде на головну роль у цьому фільмі", - повідомляє джерело видання.

Анджеліна вважає найстаршого серед своїх шести дітей, Меддокса, "справжнім інтелектуалом".

"Меддокс справжній інтелектуал, що не зумовлюється його спадковістю. Він чудово навчається у школі, чудово знає історію", - розповідає Енджі.

"Він відчуває, що може бути письменником або ж подорожувати світом та відкривати для себе нові місця та речі", - додала багатодітна зіркова мати.

Цікаво, що сама зірка фільму "Турист" раніше зізналася: їй подобається зніматись у фільмах в стилі екшн, бо вона хоче приємно вражати своїх дітей.

"Кумедно, але тепер, коли у мене є діти, я маю подвійну мотивацію робити круті трюки: тому що мої діти від цього у захваті", - поділилася Джолі, яка мріє, щоб діти нею пишалися.

Як нагадує видання "Showbiz Renegade", Меддокс Чіван був усиновлений Анджеліною Джолі та її тодішнім чоловіком Біллі Бобом Торнтоном у березні 2002-го у Камбоджі.

Після розлучення Джолі довгий час лишалась у статусі матері-одиначки.

У 2005-у році Бред Пітт усиновив дітей Анджеліни Меддокса та Захару. Щоб відзначити це, акторка офіційно змінила прізвище своїх дітей із "Джолі" на "Джолі-Пітт" у січні 2006-го.

Фото AP з today.msnbc.msn.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів