Кайлі Міноуг цілувалася зі свинею

12 серпня 2011, 18:15

Співачка Кайлі Міноуг зустрілася зі свинею-роботом, яку озвучує у новому британському сатиричному мюзиклі.

Раніше австралійська зірка вже подарувала свій голос Зеленій Феї з кінострічки "Мулен Руж", а також Флоренс у мультиплікаційній екранізації популярної дитячої програми "Магічна карусель" ("The Magic Roundabout").

Та найулюбленішим альтер-его Кайлі Міноуг є кумедна свинка Бетті із нового британського мюзиклу "Betty Blue Eyes", пише британська газета "The Daily Mail".

Цього тижня 43-річна австралійка відвідала лондонський театр "Novello", щоб врешті побачитись із своєю героїнею.

Скромно одягнена Кайлі посміхалась, коли позувала фотографам, цілувалася зі свинею та зустрічалась із акторським складом мюзиклу Алана Беннетта.

Як відомо, Кайлі озвучувала свинку Бетті від відкриття шоу у Лондоні у квітні цього року. Дублювати цього персонажа Кайлі покликав продюсер Сер Камерон Макінтош.

"Я думав про людину, яка перебувала б на перетині поколінь і мала б трохи дівчачі нотки у голосі, які так пасують Бетті. Тоді я і згадав про Кайлі", - зазначив Макінтош, пояснюючи свій вибір на користь співачки.

Кайлі Міноуг зустрілася з улюбленицею свинею

Як зазначає англомовна Вікіпедія, події музичної комедії розгортаються навколо викрадення свині Бетті. Порося мешканці маленького містечка вигодовували до святкування весілля королеви Британії.

До слова, продюсер Макінтош був зворушений тим, що Бетті стала найулюбленішим членом акторської команди. У мюзиклі свиня-робот похитує своїм жирком, тремтить від задоволення, коли їй чешуть під підборіддям, ворушить вухами і взагалі затьмарює живих акторів, зазначається у виданні.

Фото з сайту  "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів