Джессіка Альба народила

15 серпня 2011, 09:37

Актриса Джессіка Альба вдруге стала мамою.

Про це Альба оголосила на своїй сторінці у соцмережі Facebook у суботу, пише "US Magazine".

У зірки фільмів "Таємний знак" і"Знайомство з Білом" та її чоловіка актора Кеша Воррена народилася дочка.

"Вона народилася у суботу, із вагою 7 фунтів (3200 грамів) ізростом 19 дюймів (48,4 сантиметри). Здорова та щаслива!" - написала Альба.


Назвали маленьку Хейвен Гарнер Воррен.

"Старша сестра Хонор неймовірно схвильована поповненням у нашій сім'ї", - додала актриса.

Альба вдруге стала мамою

Між іншим, Джессіка Альба припускає, що зустрічалась зі своїм чоловіком у минулому житті, пише "Contact Music". Така думка прийшла в голову Джессіки через те, що за першої ж зустрічі з Кешем вона відчула миттєвий комфорт.

На запитання про ставлення Альби до реінкарнації, Джессіка відповіла:

"Я не закрита для такої можливості. Я ясно відчула, що знала свого чоловіка раніше, коли вперше його зустріла. Нам одразу ж стало затишно, щойно ми вперше зустрілися. Я почувалася так, ніби ми раніше вже були сім'єю".

І хоча подружжя не планувало свою першу дочку Хонор Марі, якій на сьогодні вже 3 роки, 30-річна зірка визнає, що народження дитини зробило їхній з чоловіком зв‘язок глибшим.

"Просто так сталося, і ми вирішили: "Гаразд, давай зробимо це. Це зробило наш зв'язок глибшим. Саме те, що ти створюєш життя разом із кимось, зміцнює", - сказала якось Альба журналу "Style".

Нагадаємо, для подружжя це вже друга дитина. Першу дочку Альба народила Воррену на початку червня 2008-го року. Джессіка таємно вийшла заміж за Кеша 19-го травня того ж року, незадовго до народження їхньої першої дитини.

Фото AP з сайту CTV

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів