Гвінет Пелтроу мимоволі врятувала життя

19 серпня 2011, 11:20

Актриса Гвінет Пелтроу, сама того не знаючи, врятувала життя незнайомій людині.

Жінка на ім'я Лара Ландстром упевнена: якби не раптова зустріч із зіркою, вона б загинула під уламками нью-йоркських веж-близнюків 11-го вересня 2001-го року.

Про це пише "Radar Online".

За сюжетом стрічки "Обережно, двері зачиняються" героїня Пелтроу не встигає вскочити до вагону метро – й це запізнення змінює все її життя. За дивовижним збігом, те саме сталося того дня із Ландстром.


Рано вранці 11-го вересня за кермом свого "Mercedes SUV" Пелтроу рухалася 7-ю Авеню. Актриса мусила різко загальмувати, коли перед нею з'явилася Лара, яка перебігала дорогу.

Через той інцидент жінка на якісь 10 секунд не встигла сісти в потяг метро та спізнилася на роботу – до Всесвітнього торгівельного центру.

"Виникла одна з тих класичних ситуацій "хто рухатиметься першим". Стало смішно. Тоді я поглянула на водія "Mercedes". Боже мій, то була Гвінет Пелтроу", - пригадує Лара.

"Вона махнула мені, щоб я переходила. Я перейшла, а вона поїхала далі. Хоч я й спізнювалася на роботу, зате я мала про що розповісти", - говорить жінка.

Як згадує Ландстром, тоді, запізнюючись, вона була зла на цілий світ, включаючи й Пелтроу. Лишившись живою того трагічного дня, жінка завжди дякуватиме за це саме актрисі.

Надзвичайна історія Лари Ланстром "глибоко зворушила" саму Гвінет, повідомив її речник.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів