Кіркоров запліднить яйцеклітину Камалії?

22 серпня 2011, 11:02

Російський співак Філіп Кіркоров просив в української заміжньої Камалії яйцеклітину.

Про це "Комсомольській правді в Україні" розповіла Камалія на дитячому музичному конкурсі "Нова хвиля", який триває у Ялті.

"Ще півроку тому Філіп попросив мене подарувати... мою яйцеклітину. Він дуже хоче стати батьком. Мені його прохання видалося дивним, і я відмовилася", - зізналася Камалія.

"А вчора за вечерею ми знову повернулися до цієї теми. Напевно, було б правильно допомогти Філіпу, який не може знайти свою другу половину і, по-моєму, досі безнадійно закоханий у колишню дружину Аллу Пугачову", - зауважила співачка.


За словами Камаліії, яка нині у шлюбі з пакістанським бізнесменом Мохаммедом Захуром, Кіркоров хоче дитину від білявки.

У Камалії чоловік Захур, а батьком дитини може стати Кіркоров

"Йому хочеться, щоб дитину народила висока струнка блондинка. Що ж, я не проти, якщо ми станемо родичами таким чином. "Подарую тобі свою яйцеклітину", - пообіцяла я Філіпу", - каже Камалія.

От тільки співачка, яка не раз розповідала пресі про свої проблеми із можливістю завагітніти, виношувати маля не збирається.

"Тільки дитини буду виношувати не я, а сурогатна мати, хоча знайти жінку для цієї ролі непросто. Мені ж заради цього таїнства доведеться пройти курс гормональної терапії", - поділилася Камалія.

При цьому, за словами білявки, її чоловік-бізнесмен до такої ідеї поставив нормально.

"Мій чоловік не ревнує до Кіркорова. Тим більше, що з Філіпом ми не збираємося займатися любов'ю. Мені просто дуже хочеться, щоб він був щасливий і став батьком", - запевнила Камалія.

"...З Філіпом ми не збираємося займатися любов'ю"

Як відомо, Філіп Кіркоров чоловік специфічний і у своїх пропозиціях не такий вже перебірливий. Так з місяць-два тому Бедросович пропонував стати матір‘ю його дитини телеведучій Каті Осадчій.

Фото Володимира Шевчука, "E-motion"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів