На "Дитячій Новій хвилі-2011" переміг українець

23 серпня 2011, 15:24

На міжнародному конкурсі молодих виконавців "Дитяча Нова хвиля-2011" переміг 13-річний представник від України Андранік Алексанян.

Гала-концерт фіналістів конкурсу та нагородження переможців відбулися 22-го серпня у дитячому таборі "Артек".

Про це пише "Комсомольська правда в Україні".

Цього року у святі взяли участь конкурсанти з 11 країн - Росії, Вірменії, України, Білорусії, Німеччини, Казахстану, Чехії, Швеції, Болгарії, Латвії та Італії.


15 дітей у віці від 8 до 13 років демонстрували свою вокальну майстерність з 20-го по 22-ге серпня в "Артеку".

Головний приз конкурсу - "Кришталева хвиля" і поїздка в наступному році на конкурс в Юрмалу - дісталася Андраніку Алексаняну з Хмельницького.

Приз переможцю вручав голова журі "Дитячої Нової хвилі" Ігор Крутой.

"Я вже багато, де брав участь. Займав перші місця на "Веспремських Іграх", "Слов'янському Базарі", "Надії Європи" і завойовував Гран-прі на багатьох інших конкурсах та фестивалях. Дуже щасливий, що виграв "Нову хвилю", - зізнався Алексанян.

Приз переможцю Андраніку Алексаняну вручав голова журі Ігор Крутой

Крім вокалу, Андранік у вільний час грає в комп'ютерні ігри, займається бісероплетінням, із захватом читає детективи Артура Конана Дойла. Хлопчик мріє мати свою власну кімнату, де будь-якої миті можна буде займатися співом, а ще з радістю б відправився у подорож на Марс. У числі його кумирів — композитор Ігор Крутой, співаки Микола Басков, Філіп Кіркоров, Сергій Пєнкін.

Друге місце на цьогорічній "Дитячій Новій хвилі" посів темпераментний 11-річний Івайло Філіппов з Бургаса (Болгарія), який запально виконав пісню іспанською мовою.

Приз - право на володіння домашньою студією звукозапису - хлопчик отримав з рук співачки Ані Лорак, а "Кришталеву хвилю" від свого земляка і кумира Філіпа Кіркорова.

Третє місце конкурсу завоював 12-річний Микита Лучко з Києва. Його нагородили професійним електроп'яно і "Кришталевою хвилею".

Приз "За найбільш яскравий виступ" отримала Софія Лапшакова з Росії. Приз "Ми талановиті" дістався 12-річному Паші Артемову. Тепер його пісні будуть у ротації на "Дитячому радіо".

Приз глядацьких симпатій отримала 9-річна Агаті Албекейте з Латвії, а 11-річну Лідушік з Вірменії нагородили поїздкою на зйомки мегапопулярного дитячого шоу "Уна канзоне".

Усім учасникам "Дитячої Нової Хвилі-2011" організатори конкурсу подарували професійні мікрофони.

Фото "Комсомольської правди в Україні"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів