Тимошенко задешево продається у Тернополі

24 серпня 2011, 15:18

Екс-прем‘єр-міністр Юлія Тимошенко задешево продається у Тернополі.

Про це пише "Gazeta.ua".

На вулиці Валовій в центрі Тернополя, серед інших робіт місцевих авторів, продають портрет колишнього прем‘єра Юлії Тимошенко на фоні пшеничного поля.

За полотно розміром 30 на 40 сантиметрів просять 70 гривень.


Продавцю картин Валерію Кульчицькому тиждень тому цю картину на продаж приніс маловідомий місцевий художник.

"Навіть не знаю як того мужика-автора звати. Старший такий, років 50. Як художника в місті його ніхто не знає, бо тільки недавно почав малювати. Якраз як Юлю посадили приніс картину. Ходить просить, ледь не плаче: "Візьміть хтось, продайте". Просить задешево – 70 гривень. Певне грошей треба. Бо такого розміру картини 140 гривень коштують як мінімум. Я вирішив допомогти чоловіку", - розповів продавець.

Сусід по розкладці Кульчицького, тернопільський художник Парфеній Барбалюк вважає, що на портреті колишній прем'єр-міністр схожа на труп.

"Я хоч прихильник Тимошенко, але картина не подобається. Вона тут як мертва – лице темне, шия темна. Через це її ніхто і не купує", - сказав художник.

В той же час продавець портрету каже, що колір обличчя підсудної Тимошенко відображає сум, який з'явився на її обличчі через взяття під варту. Він переконаний, що картину найближчим часом куплять.

Фото "Gazeta.ua"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів