Онук Галини Польських розбився у ДТП

25 серпня 2011, 11:03

Онук відомої з радянських часів актриси Галини Польських, Філіп потрапив в аварію.

ДТП за участю19-річного хлопця сталося 23-го серпня близько 7-ої ранку у Москві.

Про це пише "Комсомольська правда в Україні".

Онук Польских їхав за кермом мотоцикла, не впорався з керуванням і на пристойній швидкості врізався у відбійник.


До реанімації Філіпа доставили з роздробленою ногою - лікарі не виключають ампутацію кінцівки. Окрім того, у хлопця перелом правого передпліччя і тупа травма живота.

Галина Польських ледь не втратила онука

Онук зірки фільму "За сімейними обставинами" втратив майже 50 відсотків крові. Його дихання підтримують штучною вентиляцією легенів.

На щастя, на допомогу другові вчасно прийшли байкери.

"Друзі Філіпа здали стільки крові, що забезпечили не тільки мого онука, а й всю лікарню", - зі сльозами вдячності каже Галина Польських.

"Травма серйозна, у Філіпа дуже складний перелом, зібрати ногу вкрай складно. Ми з донькою перебуваємо поруч із Філіпом. Ось готуємо їжу, зараз поїдемо годувати онука...", - додала актриса.

Онук Польських "хворів" мотоциклами, а тепер може лишитися без ноги

Напередодні ДТП Галина Олександрівна вмовляла онука не сідати за кермо нового мотоцикла.

"Цей байк ми купили онукові зовсім нещодавно. Я була проти. Але Філіпу скільки не кажи, скільки не проси - марно. Він у нас байкер, мотоцикли - його пристрасть. "Бабусю, ти собі не уявляєш, яка це свобода, коли їдеш вночі порожньою Москвою", - каже він. Купити мотоцикл онук хотів якнайшвидше", - розповіла актриса.

За словами Польских, її онук навчається у британському університеті за фахом інженер-конструктор. Хлопець хоче у майбутньому проектувати мотоцикли.

"Сам поступив. Навчання, правда, дороге. Але ми платимо, справляємося поки що. До Москви приїхав на канікули і зовсім скоро збирався їхати назад. Що робити? Дали гроші. Філіп з хлопцями поїхав і знайшов собі байк. Нормальний начебто, тільки колесо барахлило", - зітхнула Польских.

"Щось у цій історії мені відразу не сподобалося. Я просила Філіпа: "Перевір техніку у фахівців, а потім катайся!" Але пристрасть виявилася сильнішою. Онук вирішив, що все обійдеться. Серце щемить, коли думаю, що він же цього ранку майже встиг повернутися додому. І ось як вийшло..," - із сумом сказала Польських.

Фото "Комсомольської правди в Україні", "РусКино.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів