Джим Керрі не одружиться через проблеми з сечовипусканням

25 серпня 2011, 11:40

Актор Джим Керрі знайшов ідеальну жінку, з якою мріяв би одружитися.

Проте щасливого фіналу в цієї "лав-сторі" не буде. Адже зірка "Маски" вважає себе застарим для 22-річної актриси Емми Стоун.

Відео з освіченням 49-річний Керрі в середу розмістив на своєму сайті, пише "US Magazine".

"Еммо, я думаю, ти гарна в усьому. Не лише вродлива, а й розумна та добра. Якби я був значно молодшим, я б із тобою одружився", - відверто заявив актор.


"У нас були б маленькі, пухкенькі, з веснянками на личках дітлахи, ми цілісінький день сміялися б, ходили б у походи та грали б у "Yahtzee". Розповідали б коло багаття історії про привидів", - розмріявся Керрі.

Дідусь Керрі вже й не сподівається секситись з молодицями

Окрім весілля та дітлахів актор, звісно, бажав би й сексу зі своєю обраницею. Він запевнив - Емма б про це не пошкодувала.

"Щодня, решту твого життя ти б дякувала Богові, що я підходжу тобі за віком. Але це не так. Мені 49. У мене зморшки на лиці, трохи сивини в бороді, а на те, щоб попісяти, мені потрібно трохи більше часу, ніж зазвичай", - зізнався Джим.

Наприкінці своєї промови актор побажав Стоун усіляких творчих звершень, кохання та задоволень.

Як відомо, на заваді почуттям Джима Керрі стоїть не лише його вік та проблеми з сечовипусканням. Адже Емма і собі має бойфренда. Зірка "Сексу по дружбі" зустрічається зі "Спайдерменом" Ендрю Гарфілдом.

Сам Джим холостякує ще з квітня, відколи розлучився з подругою Дженні МакКарті після 5 років стосунків.

Фото з сайту Джима Керрі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів