Сара Джессіка Паркер готується до урагану

27 серпня 2011, 16:46

Ураган Ірен, що, за прогнозами, досягне Нью-Йорка вже цими вихідними, не злякав акторку Сару Джессіку Паркер.

46-річна мати трьох дітей жваво готується до зустрічі зі стихією, пише "The Daily Mail".

Зірка серіалу "Секс у великому місті" задраює люки у своїй квартирі на Манхеттені та ховає подалі речі, які легко зрушити з місця.

Джессіка Паркер переконалася, що запас води, ліхтариків та батарейок достатній, аби в неї, її чоловіка Метью Бродеріка та їхніх ідтей все було гаразд. Нагадаємо, пара виховує 8-річного Джеймса Уілкі та дворічних близнючок Лоретту і Табіту.


А після того, як буря мине, Сара Джессіка збирається вперше відвідати Москву. Там актриса представлятиме свій новий фільм "Я не знаю, як вона це робить", пише "Life Showbiz".

Зірка серіалу "Секс у великому місті" задраює люки на Манхеттені

Паркер проведе у російській столиці лише два дні. Проте обов’язковою умовою її візиту буде відвідування взуттєвого бутіку.

"У райдері зірки обов’язковим пунктом стоїть візит до бутіку Manolo Blahnik", - поділився з виданням московський організатор приїзду акторки.

"Сара Джессіка, яка володіє беззаперечним смаком, подивиться, наскільки колекція, представлена у російському магазині, відповідає американській", - додав інформатор видання.

Сара Джессіка Паркер прилетить до Москви приватним літаком. Її супроводжуватимуть семеро осіб, серед яких перукар, візажист та прес-аташе.

Також менеджери замовили окреме авто на дев'ять місць для перевезення численного вбрання зірки.

Фото Reuters з сайту "Life Showbiz"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів