Сестра Бейонсе: Офіцер поліції навів на мене зброю

30 серпня 2011, 11:23

Меншій сестрі співачки Бейонсе, екс-учасниці гурту "Destiny's Child" Соланж Ноулз, у неділю не дали зайти до одного з клубів Майямі Біч.

Обурена дівчина пояснює це расовою дискримінацією, а поліцейські говорять про велетенський банан, який та тримала в руках.

Про це повідомляє "The Miami Herald".

Сестри Ноулз Бейонсе та Соланж (праворуч)

Надувний фрукт, який намагалася пронести до розважального закладу "Club Cameo" 25-річна сестра Бейонсе, був півтора метри завдовжки.


Коли ж Соланж з дивним аксесуаром не дали зайти всередину, вона розсердилася та звинуватила охоронця-поліцейського у расовій дискримінації.

"Офіцер поліції навів на мене зброю… Я не робила нічого нелегального, протизаконного тощо", - написала Соланж у своєму Twitter.

До слова, під словом "зброя", слід розуміти ніж, яким правоохоронець буцімто погрожував проштрикнути злощасний банан, роз'яснює "TMZ".

У своєму мікроблозі Ноулз також написала, що має намір подавати офіційну скаргу на кривдника, чиє ім'я вона запам'ятала.

"Я могла б залишатися спокійною, але мене вже нудить, я втомилася від цього сценарію, що розігрується знов та знов. Настав час щось із цим вдіяти. Я – мати, яка ростить малу чорну дитину в Америці. Я помру, але не здамся!" - розійшлася артистка.

Поліція Майямі Біч розслідує інцидент, утім її представники запевняють – про расизм навіть не йшлося.

Речник Соланж не дав жодних коментарів із цього приводу.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів