Джордж Майкл побивається за колишнім коханцем

30 серпня 2011, 18:59

Британський співак Джордж Майкл вкотре зізнався, що досі переживає через розрив із коханцем.

Про це пише "Contact Music", посилаючись на Twitter виконавця.

Джордж Майкл розлучився з бізнесменом Кенні Госсом понад два роки тому. Проте співак ніяк не може забути коханого. Аби подолати біль розлуки, він повернувся на сцену.

"Я молюся, щоб він (Кенні) шукав душевний спокій так само важко, як і я. Хоча я маю велику родину друзів та людей, для яких я співаю. Дякую", - написав Джордж Майкл у своєму Twitter.


Гей-роман Джорджа Майкла і Кенні Госса зазнав краху, і тепер співак мучиться

"Музика – великий цілитель. Навіть більше, ніж час :). Час означає просто очікування зцілення, музика ж нагадує тут і зараз, що, чорт забирай, є причина для того, аби одного дня прокинутися і відчути благословення знов :)" - напсиав у меседжі співак.

"Повірте мені, це працює. Музика робить дива :)", - резюмував Джордж Майкл.

Джордж також зізнався, що він все ще кохає Кенні. Виконавець дуже шкодує, що їхнє розлучення спричинило багато болю їм самим та їхнім близьким.

На останок Джордж Майкл додав, що Кенні Госс не кидав його і ніколи не збирався. Просто вони обидва відчули, що кохання не достатньо, коли минуле все ще нагадує про себе.

Зауважимо, що 48-річний співак та композитор Джордж Майкл і 51-річний техаський бізнесмен Кенні Госс були разом понад 15 років і розійшлися два роки тому.

Фото Reuters з сайту El Noticioso, а також зображення з Twitter співака

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів