Жасмін завагітніла і йде заміж

31 серпня 2011, 12:40

Російська співачка Жасмін, справжнє ім'я якої Сара Семендуєва, завагітніла та збирається заміж за чоловіка, молодшого за неї на дев'ять років.

Обранцем артистки став молдавський бізнесмен Ілан Шора, пише "Комосмольская правда".

Жасмін познайомилася з майбутнім чоловіком кілька років тому на приватній вечірці в Москві.

Довгий час Ілан і Жасмин приховували свої стосунки, але після того, як співачка завагітніла, їх роман перестав бути таємницею.


Подейкують, чоловік вже представив зіркову обраницю своїй сім'ї. Рідні Ілана приняли Жасмін та разом призначили дату весілля.

"Відбудеться воно 16-го вересня в Кишиневі. У самому великому і пафосному будинку країни, де можна проводити подібні заходи - у Палаці Республіки. Ілан дуже любить Жасмин і зробить все, щоб весілля запам'яталося надовго", - зізнався один із запрошених гостей.

Жасмін вагітна від нареченого Ілана Шора

До речі, там же проходять засідання молдовського парламенту. Оренда подібного залу для весіль (залежно від кількості гостей) обійдеться від 10 до 20 тисяч євро.

24-річний Ілан Шора є власником футбольного клубу, страхової компанії, компанії, яка займається продажем дьюті-фрі Молдови та інвестиційним концерном. Все це дісталося хлопцеві у спадок після смерті його батька.

До слова, саме Ілан допоміг Жасмин пережити голосне розлучення і "поділ" сина Михайла з батьком. Щоб відкупитися від першого чоловіка співачці навіть довелося продати свій шикарний маєток на Рубльовці.

У свою чергу співачка стала допомагати Ілану в його благодійних починаннях. Вона стала часто навідуватися в Кишинів, і одного разу виступила з благодійним концертом в інтернаті.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів