Дружина Деніела Крейга хоче дитину

31 серпня 2011, 13:03

Оскароносна акторка Рейчел Вайс натякнула, що вже готова народити дитину від новоспеченого чоловіка Деніела Крейга.

Про можливе поповнення у родині "агента 007" пише "The Showbiz Spy".

41-річна Рейчел вже має 5-річного сина Генрі від режисера Даррена Аранофскі. Проте вона не проти народити ще одну дитину. Цього разу - від зірки "Бондіани" Деніела Крейга.

Акторка вважає, що їхня з Крейгом родина має чудове майбутнє.


"Я не народжуватиму дитину тільки заради того, щоб мій син мав братика чи сестричку. Але… ніколи не знаєш, як трапиться", - сказала Рейчел.

Як відомо, 43-річний Деніел теж має дитину від попереднього шлюбу з шотландською акторкою Фіоною Лаудон. Їхній доньці вже 19 років.

41-річна Рейчел Вайс готова народити не лише Аронофскі

В інтерв’ю Рейчел також розповіла, що в дитинстві не мріяла стати акторкою.

"Насправді я хотіла бути детективом або палеонтологом. Я була дійсно захоплена скам'янілими копалинами. Хоча, можливо, я просто намагалася справити враження на дорослих тим, що знала таке слово", - розповіла кінозірка.

Нагадаємо, Деніел Крейг та Рейчел Вайс одружилися у червні цього року. Скоро на великі екрани має вийти фільм жахів "Dream House", де подружжя знялося разом.

Нагадаємо, кіноманам Рейчел може бути відома за стрічками "Афера", "Чорничний пиріг", "Мій хлопчик", "Мумія". "Оскара" Вайс отримала за роль другого плану у картині "Відданий садівник" 2006-го року.

Фото Reuters i AP з сайту stuff.co.nz

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів