Доньці Шер пришиють чоловічі геніталії?

31 серпня 2011, 16:31

Дочка співачки Шер Честіті Боно планує повністю завершити своє перевтілення з жінки на чоловіка.

Для цього Чез серйозно замислився над тим, аби обзавестися чоловічим статевим органом, пише "Contact Music".

Честіті Боно почав ставати чоловіком майже три роки тому. За цей час донька Шер встигла зробити низку операцій зі зміни статі.

Однак тепер чадо співачки готує себе до "великої" операції.


"На даний момент, чого я дуже хочу - це мати пеніс. І я почуваюся дуже комфортно в якості чоловіка зараз", - зізнався Честіті в інтерв'ю одній з радіостанцій Австралії.

Щоправда, Чез ще остаточно не впевнений, чи варто робити цю процедуру і яку саме.

"В принципі, є дві основні процедури, дуже різні. У першому варіанті ви використовуєте все, що ви вже маєте (нижче пояса) і це підростає за допомогою гормонів і повністю функціонує. Однак зрештою ви отримуєте щось менше, ніж пеніс середнього чоловіка", - пояснив він.

Чез Боно хоче собі пеніс

"Інший варіант передбачає пересадку шкіри з інших районів тіла, які могли б стати пенісом. Однак він навряд чи добре функціонуватиме і матиме таку ж чутливість, яка у вас була раніше. Адже такий пеніс не матиме стільки відчуттів і допоміжних функцій", - додав Чез.

Тож наразі донька Боно намагається розібратися з усіма нюансами на таки наважитися на процедуру.

"Це велика операція, однак мене турбує, що ця процедура ще не повністю вдосконалена і я хочу дійсно бути переконаним на 100 відсотків, що я зроблю буде правильний вибір", - зізнався Честіті.

Чез також розповів, що вже зараз ходить до чоловічих вбиралень і його там сприймають добре.

"У перший раз було дуже страшно отримати від якогось чоловіка по голові. Тому я був трохи наляканий. Але, насправді, нікому немає там (у вбиральні) до тебе діла", - зауважив він.

"Хлопців дійсно не хвилюють такі речі. Жінки набагато більше бояться ходити в туалет, а чоловіки навіть не думаю про це", - додав він.

Нагадаємо, нещодавно Чез Боно обзавівся борідкою, щоб ще більше бути схожим на чоловіка.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів