Міла Куніс проїсть собі шлях по світі

1 вересня 2011, 15:43

Американська акторка українського походження Міла Куніс збирається у всесвітню гастрономічну подорож.

Зірка фільму "Секс по дружбі" любить вдосконалювати себе та захоплюється куштуванням національної їжі різних країн, пише "Contact Music".

Міла Куніс збирається скуштувати весь світ

"Я сподіваюся, що зможу покращити себе. Я люблю навчання. Я б ходила до школи просто на лекції, якби могла", - розповіла зірка оскароносної картини "Чорний лебідь".

Як відомо, Куніс народилася в Україні, але у віці 7 років разом з батьками переїхала до США. Тепер вона прагне дізнатися про земну кулю якнайбільше задля власного вдосконалення.


"…Я люблю "Історію", "Здоров'я та Наука" на Discovery і люблю (передачі про) такі випадкові факти, як, наприклад, звідки походить фраза "не у своїй тарілці", - поділилася Міла.

"Я люблю подорожувати, але коли я подорожую, я хочу бачити все. Я люблю їжу, тому я хочу "спробувати на смак" свій шлях у кожній країні. Все, що я хочу робити – це їсти та гуляти", - розповіла зіркова українка.

Самокритична акторка також зізнається, що регулярно помиляється. Проте Міла намагається вчитися на своїх помилках.

В інтерв’ю "Stylist Magazine" екс-кохана зірки сіквела "Один вдома" Маколея Калкіна сказала:

"Бог знає, я роблю помилки. Я помиляюся щодня і не можна все повернути назад, тож єдина річ, яку можна зробити – це визнати свої помилки та навчитися їх не повторювати".

Нагадаємо, партнерка Джастіна Тімберлейка по фільму "Секс по дружбі" 27-річна Міла Куніс народилася у Чернівцях. Вона 8 років зустрічалася з актором Маколеєм Калкіним. Пара розлучилася на початку цього року.

Фото Reuters з сайту bid.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів