У столиці презентували "ОРГАніЗМ" Саші Блоу

2 вересня 2011, 17:01

Нарешті стало відомо, хто ж написав книгу "ОРГАніЗМ", точніше хто ховається за ім’ям Саша Блоу.

Виявляється, це ніякій не псевдонім Петра Лістермана і навіть не Оксани Робськи.

Саша Блоу – це 23-річна симпатична киянка, котра не побоялася та описала своє життя з усіма подробицями, згадуючи усі імена (у тому числі і зіркові) та усі вчинки оточуючих.

Друкований твір вийшов сучасним і захоплюючим. Особливо цікаво читати про наших та закордонних селебрітіз, котрі колоритно описані у виданні.


Галліна Горбаль та інші зірки відвідали презентацію книги "ОРГАніЗМ"

На презентацію до модного клубу "SEREBRO" молода кароока письменниця підкотила на крутому "Rolls Royce" у супроводі охорони.

На запитання журналістів щодо Лістермана, вона заявила, що ніякого відношення до книги він не має. За словами Саші, Петро телефонував їй особисто та виказував жаль, що не зможе приїхати на презентацію, бо наразі перебуває поза містом.

Саму презентацію організатори влаштували з розмахом, запросивши відомого українського художника Анатолія Бабича. Митець, презентуюючи свою нову програму "Танцюючий художник", намалював величезний портрет авторки книги.

На презентацію книги молода авторка підкотила на крутому "Rolls Royce" у супроводі охорони
Книгу про шоубіз написала 23-річна Саша Блоу

Гостей зібралося стільки, що яблуку ніде було впасти. Привітати молоду письменницю прийшли скульптор Олег Пінчук, шоу-бос Валід Арфуш, Олександр Кривошапко, Віктор Павлік, Анжеліка Рудницька, Галліна, Володимир Вірчіс, Монро, Маргарита Січкар, Тимофій Нагорний, Маша Жулай, Тетяна Гончарова та Тимур Мірошниченко.

Народ розважав популярний німецький виконавець Інуса Дауда та молодий, але вже популярний, київський гурт "В Двух Шагах".

Придбати книгу можна в магазинах міста Києва, а так само на сайті empik.ua

За інформацією агентства artPRoUA

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів